U zimsko vrijeme skloni smo jesti više slatke i masne hrane te popiti više alkohola nego obično. U hladnijim vremenima, manje se krećemo u prirodi i time gubimo dragocjeno vrijeme za vježbanje našeg organizma i topljenje masnoća. Naša jetra postane preopterećena i gubi svoju regeneracijsku sposobnost koja utječe na to, da nakon zime završimo s kojim kilogramom viška. Pročitajte kako se u zimsko vrijeme, prirodnim putem, riješite viška kilograma

jetra, sensilab hepafar

Dva prirodna sastojka kao pomoć!

Upoznajte dva prirodna sastojka koja su nam na dohvat ruke u našem okruženju, a premalo ih koristimo u svakodnevnoj prehrani.

SOJA

Soja sadrži sojine fosfolipide, masnoće, koje su sastavni dio membrana u tijelu. Ako ih imamo premalo, membrane ne djeluju pravilno i jetra postepeno gubi svoju regenerativnu funkciju.

Sojini fosfolipidi pomažu pri regeneraciji stanica, a zdrave stanice:

- brže razgrađuju masnoće

- sprječavajutaloženje novih

- sojini fosfolipidi utječu na sastav žuči i sprječavaju nastanak kamenca

ARTIČOKA

Ekstrakt artičoke je izuzetno bogat cijaninima, koji su snažan antioksidans. U našem tijelu štite stanice od oksidativnog stresa i slobodnih radikala.

Ekstrakt artičoke pomaže kod zaštite stanica u tijelu:

- štiti jetrene stanice

- pospješuje regeneraciju

- u kombinaciji s vitaminom E učinkovitije štiti stanice pred oksidativnim stresom.

jetra, sensilab hepafar

Istopite masne naslage oko struka

Sojini izoflavoni i artičoka veoma su rijetko na našem jelovniku, pa ih je prehrani najbolje dodavati u obliku dodataka tj. kapsula koje omogućavaju da naša jetra dobije dovoljnu količinu ovih hranjivih tvari kako bi mogla započeti regeneracijski ciklus.

I vašoj jetri se zimi usporava funkcija zbog preopterećenja, pa time nije više sposobna da istom brzinom topi masnoće. Uz smanjenu tjelovježbu potrebno je pronaći način, da se pomogne jetri u obavljanju njezine osnovne funkcije u organizmu.

Zaštitite se prirodom!

Na Hrvatskom tržištu pronaći ćete nekoliko proizvoda za regeneraciju jetre. U Sensilabu su spojili ekstrakt lista artičoke i sojine fosfolipide s vitaminom E. S kapsulama Hepafar očuvat ćete zdravlje jetre i ojačati otpornost svojeg organizma, spriječiti taloženje masnih naslaga i izgubiti masne naslage u području struka.

Sensilabov Hepafar je trenutno na akciji -50%!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.