Ako pazite na svoju vitkost i zdravlje pa ne želite u organizam unositi previše bijelog šećera, a umjetna sladila vam ne ulijevaju povjerenje, oduševit će vas medno sladilo PIP Coffeemed - zdrav zaslađivač na bazi meda

medBijeli šećer baš nema najbolju reputaciju, a umjetna sladila poput aspartama na glasu su kao sumnjiva što se tiče utjecaja na zdravlje (iako njihova navodna kancerogena svojstva nikada nisu jednoglasno potvrđena). Za vas imamo dobru vijest - vodeća pčelarska tvrtka u Hrvatskoj PIP lansirala je na tržište Coffeemed - potpuno prirodno sladilo od probranih vrsta meda i biljnih ekstrakata koje čuva okus kave, čajeva, mlijeka i drugih napitaka koje želite zasladiti.

Coffeemed posebno daje harmoniju okusa kavi, ali i npr. šalici mlijeka prije spavanja. Inovacijama u proizvodnji PIP obilježava dvadeset godina poslovanja te je nakon mednog likera Medona i vrhunske medice Pater predstavio na tržištu i ovaj jedinstveni i zdravi proizvod.

Kao što znate, med je iznimno blagotvoran za ljudski organizam kao prirodna namirnica koja ima gotovo sve što je organizmu potrebno, a poznat je od Starih civilizacija naovamo - njegova konzumacija npr. u doba Starog Egipta bila je masovna. Med sadrži razne vitamine i željezo u velikoj količini i predstavlja jednog od najjačih boraca za dobar imunitet. Korištenje meda jača bijela krvna zrnca i pospješuje borbu protiv virusnih infekcija, kao i protiv bakterijskih bolesti.

Kvalitetnim i prirodnim proizvodima na bazi meda svom organizmu darujete vrijedne nutrijente koji su mu prijeko potrebni, a Coffeemed je rezultat istraživanja i proizvodnje tvrtke koja svoju reputaciju potvrđuje mnogobrojnim stručnim nagradama i priznanjima te činjenicom da svi proizvodi nose oznaku „Hrvatska kvaliteta". Od ove godine PIP je u kategoriji korporativni brand dobio i prestižnu titulu Superbrands, a kvaliteta, povjerenje i raznolikost bili su kriteriji za dobivanje tog priznanja. 

Coffeemed je pakiran u vrećice od 10g., a može se kupiti po cijeni od oko 1,40 kuna u boljim marketima i supermarketima. Može se i naručiti uz kavu u boljim ugostiteljskim objektima.

pip coffeemed

Pročitajte i: Med - slatka tajna dobrog zdravlja

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.