Ulaskom u Novu godinu čovjek ima potrebu zaokružiti stari ciklus i otvoriti se za nove mogućnosti i promjene. Zdravlje je najbitnija stvar u našim životima i istovremeno je osnova našeg atraktivnog izgleda i visoke kvalitete života. Potrebno je izaći iz začaranog kruga neuspješnih dijeta i umjesto njih uvesti realne, postupne promjene koje će zdravu prehranu i redovitu tjelesnu aktivnost učiniti dijelom našeg novog, pozitivnog životnog stila

almagea L carnitine

Regulacija tjelesne mase i održavanje postignutih rezultata na duge staze mnogo se lakše postižu uz redovnu fizičku aktivnost. Ako želimo održati adekvatnu tjelesnu masu, unos i potrošnja energije moraju biti u ravnoteži. Ipak, postoje dodaci prehrani koji su od velike koristi jer pridonose bržem postizanju dobre forme, povećanju energije i smanjenju potrebnog vremena za oporavak od sportske aktivnosti.

Almagea L-CARNITINE ACTIVE+ sadrži najčišći oblik L-karnitina, Carnipure, uz dodatak kroma, i primjenjuje se kao potpora procesu poticanja metabolizma masti i makronutrijenata u tijelu. U ljudskom organizmu L-karnitin ima ulogu nosača masnih kiselina kroz staničnu membranu u mitohondrije, gdje se one sagorijevaju i koriste kao izvor energije. Za njegovo djelovanje potrebna je aerobna tjelesna aktivnost. Carnipure nalazi se u tekućem obliku u biljnoj kapsuli Licaps Vcaps koja je zbog svog biljnog podrijetla pogodna za vegetarijance, lagana za gutanje, nježna za želudac te izuzetno učinkovita zbog tekućeg oblika koji se brzo i učinkovito apsorbira u organizam.

almagea L carnitine

Namijenjen je rekreativcima i aktivnim sportašima kao podrška pri bavljenju tjelesnom aktivnošću, ali ga mogu ga koristiti i druge populacijske skupine, primjerice osobe starije dobi, vegani i vegetarijanci. Preporučuje se konzumirati barem 30 minuta prije tjelesne aktivnosti.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.