Knjiga "Zdrava probava" revolucionarni je program za uklanjanje temeljnog uzroka mnogih bolesti, vaš prvi korak ka optimalnom zdravlju. Potpisuje ju Dr. Alejandro Junger, ujedno autor i svjetski poznatog programa detokasikacije "Clean". Naime, komplimenti na račun blistave kože i vitke figure bit će samo šlag na torti, jer još je važnije to što ćete pokrenuti prirodnu sposobnost tijela da se samo izliječi, regulira razinu inzulina i pročisti jetru

zdrava probava

Jeste li znali da se upravo u crijevima stvara naš imunitet i da bez zdrave probave nema istinskog zdravlja? Velik broj ljudi muči se s viškom kilograma, kroničnom boli i umorom, alergijama, srčanim bolestima, učestalim upalama i infekcijama, autoimunim poremećajima i depresijom. Provode se brojne pretrage i uzimaju lijekovi, a zaboravlja se da su upravo oštećena crijeva uzrok mnogih tegoba učestalih u suvremenom svijetu. 

Dr. Junger predstavlja svoj revolucionarni program opisan u knjizi "Zdrava probava", koji je ciljano osmišljen za popravljanje crijeva. Pravilno kombiniranje namirnica u sklopu jednostavnih i ukusnih recepata, otkrivanje potencijalnih prehrambenih alergena i korištenje određenih dodataka prehrani bit će iznimno korisno za svakoga, bilo da se želi izliječiti, sačuvati zdravlje ili osnažiti imunitet.

Dr. Junger priznati je kardiolog i autor svjetskog bestselera "Clean", knjige u kojoj se bavio detoksikacijom. Posvetio se holističkom pristupu zdravlju te se dodatno obrazovao na području funkcionalne i integrativne medicine. Njegove programe prošle su i zagovaraju i mnoge slavne osobe - Gwyneth Paltrow, Donna Karan, Demi Moore, Debra Messing i mnoge druge.

Cijena: 119 kn
Izdavač: Planetopija

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.