Isprintajte svoje bon za realizaciju paketa najsuvremenijih tretmana mršavljenja u CappuccinoSPA centru! Ljeto dočekajte spremni – za vaše tijelo pobrinut će se vješte ruke CappuccinoSPA ekipe uz najmoderniju aparaturu

ultrainverzna osmoza cappuccinospa

Isprintajte svoj bon za popust u CappuccinoSPA centru!

CappuccinoSPA bon za popust

Što možete realizirati?

Tretman ULTRAINVERZNE OSMOZE

Tretman ultrazvučne inverzne osmoze je sigurna, brza i efikasna metoda mršavljenja u potpunosti prilagođena pojedincu. Individualan pristup obuhvaća prilagodbu tretmana i popratne ponude kako bi rezultati bili što bolji i brže vidljivi. Tako u CappuccinoSpa, osim tretmana inverznom osmozom, možete dobiti nutricionističko savjetovanje, program vježbanja i LPG tretmane zatezanja i oblikovanja koji će vašu figuru dovesti do savršenstva.

Ultrazvučna inverzna osmoza mijenja permeabilnost membrane adipocita na neinvazivan način i time omogućuje otpuštanje masnoće iz masnih stanica. Smanjuje se volumen adipocita, a masnoća se odstranjuje uobičajenim metaboličkim putevima. U svaki tretman uključena je i LPG limfna drenaža koja učinkovito potiče odstranjivanje metaboličkog otpada. Upravo su LPG tretmani oblikovanja i zatezanja iznimno bitni jer se osim na gubljenju centimetara ultrazvučnom inverznom osmozom radi i na zatezanju viška kože. Rezultati u vidu gubitka nekoliko centimetara vidljivi su već nakon prvog tretmana.

ultrainverzna osmoza cappuccinospa

ultrainverzna osmoza cappuccinospa

Kako izgleda tretman? Tretman traje do 45 minuta i potrebno ga je ponavljati svakih deset dana. Između dva tretmana obvezne su i dvije limfne drenaže (sastavni dio paketa), a za optimalan rezultat, ovisno o fiziološkim osobinama klijenta, potrebno je od 3 – 10 tretmana. 

Prije početka tretmana provodi se evaluacija u vidu razgovora, pregleda tijela, kreiranja tijeka tretmana s obzirom na morfologiju, problematiku i životne navike. Uz evaluaciju možete odabrati i besplatno nutricionističko savjetovanje.

Tijekom tretmana osmoze svaka zona se tretira 15 minuta s tri različite tretmanske glave (konkavna, konveksna i ravna) koje prodiru u tkivo na različitim dubinama. Samim tretmanom ultrazvučne inverzne osmoze smanjuje se volumen adipocita (masnih stanica).

U svaki tretman osmoze uključena je i limfna drenaža koja se izvodi LPG uređajem. Limfna drenaža pomaže u poticanju mikrocirkulacije i odstranjivanju metaboličkog otpada nakon tretmana osmoze.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.