U sklopu ovogodišnjeg SKOK-a, Sajma sporta i slobodnog vremena (Arena Zagreb, 30.9.-2.10.), svakako je jedna od najzanimljivijih prezentacija ona koja se odnosi na projekt  JUKARI Fit to Flex. Riječ je o nevjerojatnoj inovaciji u suvremenom vježbanju, koja je nastala temeljem suradnje sportske marke Reebok i slavne cirkuske atrakcije Cirque du Soleil

jukari fit to flex

Najatraktivnija najavljena sportska prezentacija u programu ovogodišnjeg sajma SKOK je JUKARI Fit to Flex koji je stvoren originalnom i inovativnom suradnjom sportske marke Reebok i glasovitog Cirque du Soleila. Naime, programi JUKARI Fit to Fly i JUKARI Fit to Flex osmišljeni su 2008. godine kada su se Reebok i svjetski poznata cirkuska skupina Cirque du Soleil udružili te osmislili ta dva inovativna programa vježbanja, čime su unijeli zabavu u održavanje tjelesne kondicije. Kombinacija uravnoteženog, maštovitog i zanimljivog pristupa pokretu cirkuske skupine Cirque du Soleil s Reebokovom stručnosti u fitnessu, pružaju ženama uistinu drugačije iskustvo grupnog vježbanja.

jukari fit to flex

JUKARI Fit to Fly fitness čini zabavnim uvođenjem novoga načina kretanja koji je uvršten u vježbanje u dvorani te je dostupan svim ženama, bez obzira na razinu tjelesne spreme. Trening je osmišljen za vježbe na posebno dizajniranoj spravi naziva FlySet, inspiriranoj trapezom i zračnim točkama koje izvodi Cirque du Soleil, koja pruža osjećaj letenja, istovremeno jačajući i izdužujući tijelo kroz kardio-vježbe, vježbe snage, ravnotežu i vježbe za leđa i trbuh.

JUKARI Fit to Flex pruža sasvim novi pristup vježbanju. Polaznici mogu na zabavan način, uz pomoć instruktora, ispitati i povećati svoju fleksibilnost, mišićni tonus i koordinaciju pokreta služeći se posebno dizajniranom gumenom trakom JUKARI Band. Ova lagana, elastična traka, pomoć je pri svakom jedinstvenom pokretu koji omogućava vježbe izduživanja mišića i oblikovanje cijeloga tijela.

Za Jukari programe vježbanja dizajnirana je i posebna Reebok kolekcija ženske odjeće, obuće i dodatne opreme.

Prezentacija u sklopu sajma SKOK ujedno je i europska prezentacija ovog atraktivnog programa, a zajednički će je prezentirat profesionalni treneri programa kao i članovi ansambla glasovitog Cirque du Soleila. Prezentacije JUKARI Fit to Flex održavat će se nekoliko puta dnevno u danima održavanja ovogodišnjeg SKOK-a, na, za ovu prigodu, posebno sagrađenoj i postavljenoj konstrukciji unutar Arena centra. Tom prilikom odvažniji posjetitelji će uz pomoć trenera i članova skupine Cirque du Soleil imati priliku i sami se okušati u demonstracijama ovog programa.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.