Na hrvatsko tržište stigao je program Metasys, svjetski hit mršavljenja i ljepote - patentirana inovacija koja neutralizira štetu nastalu u organizmu zbog loših prehrambenih navika, nedostatka vježbanja, zagađenja okoliša, istodobno omogućujući poboljšanje stanja organizma, bolji izgled i dulji život

metasys zenaProgram Metasys razvila je grupa liječnika koja djeluje u 22 zemlje svijeta kroz organizaciju Thinkprevention (utemeljio ju je i vodi je dr. med. V. Satya iz Londona). Skupinu čine liječnici iz Europe i Amerike. Cilj organizacije je promovirati preventivnu zdravstvenu skrb i pomoć ljudima, kako bi vodili zdrav život i postigli dug životni vijek. U Hrvatskoj veliku potporu programu Metasys, svojim bogatim znanjem i iskustvom, daje dr. med. Aleksandar Soltyšik, liječnik opće prakse s 30 godina iskustva u biološkoj medicini, programima detoksikacije, enzimskoj terapiji i bioimunoterapiji raka. Dr. Soltyšik preporučuje program Metasys svojim pacijentima, a oni su zadovoljni njegovim učinkom i rezultatima.

Što je program Metasys?

Metasys kapsule sadrže vodeni ekstrakt zelenog čaja, proizveden posebnim patentiranim procesom kojim se izdvajaju polifenoli. Polifenoli su esencijalne molekule za fiziologiju biljaka, a znanstvena istraživanja pokazuju da, zbog specifične biološke aktivnosti, štite krvne žile, imunološki sustav i srce. Program Metasys klinički je dokazan, što potkrepljuje pet objavljenih znanstvenih radova, 100% je prirodan i certificiran kao vegetarijanski i veganski. Metasys uz svoj naziv ima i imenicu program, jer se ne radi o brzome rješenju - da bi se organizam očistio od toksina, a tijelo preoblikovalo, potrebna su oko tri mjeseca.

Metasys djeluje na tri važna područja u životu svakog čovjeka - na reguliranje tjelesne težine, na ljepotu i na zdravlje. Posljedica nezdravog načina života jest niži bazalni metabolizam, uz gubitak mišićne mase i nakupljanje masnoća na neželjenim mjestima. Program Metasys tijekom tri mjeseca dovodi do ravnoteže bazalnog metabolizma i povećava energiju. Za usporedbu - kao da trčite pola sata dnevno.

Kako Metasys djeluje?

Istraživanja koja je proveo tim liječnika Thinkpreventiona, pokazala su da je krilatica "Ljepota dolazi iznutra" zaista istinita. Stanice kože obnavljaju se svaka 2 tjedna; kosa raste 1 cm, a nokti 0,4 mm mjesečno. Ljepota mora proizaći iz brige za ono što se događa iznutra, a ne samo izvana. Metasys neutralizira slobodne radikale, utječe na detoksikaciju, podiže razinu antioksidansa, povećava energiju, smanjuje apsorpciju masti, povećava mišićnu masu, održava hormonalnu ravnotežu i obnavlja stanice kože, kose i noktiju.

Program Metasys povećava energiju i smanjuje apsorpciju masnoća inhibirajući lipazu. Provedenim istraživanjem dokazan je gubitak težine od oko pet kilograma i smanjenje obujma struka za dva konfekcijska broja u tri mjeseca, ovisno o tjelesnoj aktivnosti. Metasys neutralizira uzroke rizika, poput kolesterola, razine inzulina i homocisteina.

Otpuštajući toksine, pomaže kod opuštene kože grudi i celulita. Uzrokuje detoksikaciju organizma, čime se povećava razina antioksidansa te pogoduje ženama koje imaju problema s opuštenom kožom na trbuhu. Prema anketi provedenoj u Velikoj Britaniji, ovaj problem pogađa 56% žena starosne dobi od 25 do 45 godina.

metasys kapsule

Gdje je dostupan Metasys program?

Program Metasys dostupan je samo u odabranim specijaliziranim centrima, poput fitness i wellness centara i terapeutskih ordinacija, zbog važnosti osobnog kontakta između korisnika programa i stručne osobe. Odabranim centrima je uz program Metasys omogućena i stručna potpora u vidu zdravstvenih seminara koje vode dr. med. A. Soltyšik i dr. med. V. Satya. Svakom djelatniku centra nudi se individualna edukacija i pojašnjenje stručnih pojmova. Program Metasys dostupan je u Beauty centru Božica i Virtus wellness centru te u drugim boljim beauty, wellness i fitness centrima u Zagrebu, a uskoro će biti dostupan i u centrima u cijeloj Hrvatskoj.

Procedura Metasys programa

Svatko tko odluči postati dio Metasys programa, uz kupnju proizvoda dobiva e-mail dobrodošlice koji mu upućuje stručni koordinator, uz detaljna objašnjenja o programu i uz savjete o njegovu korištenju, ovisno o individualnim ciljevima. Istodobno se nudi i mogućnost praćenja rezultata programa, utemeljenih na mjerljivim parametrima koji uključuju postotak masnoće i vode u organizmu, udio mišićne mase, BMR i BM i indeks.

Korisnicima Metasys programa za konzultacije je uvijek na raspolaganju stručna osoba u specijaliziranom centru, koja sva eventualna dodatna pitanja prosljeđuje liječnicima Thinkprevention tima. Misao vodilja ovog programa je individualna različitost, tj individualni pristup.

Cijena Metasys programa je 849,00 kuna za veliko pakiranje (360 kapsula) ili 299,00 kuna za malo pakiranje (120 kapsula).

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.