Želite li se, napokon, osloboditi tiranije mršavosti, ova će vas zabavna, maštovita i praktična knjiga oduševiti. Autorica Mimi Spencer otkrit će vam kako da budete i ostanete vitki, i to bez krivnje, odricanja i napornih programa mršavljenja. Život je prekratak da biste ga proveli na dijeti - kaže Mimi

vitka bez dijete, mimi spencerMimi Spencer višestruko je nagrađivana britanska modna i lifestyle novinarka. Njezinu kolumnu u časopisu You čita gotovo 3 milijuna ljudi. Piše i za magazine Observer Woman i Graziu, kao i za mnoge druge časopise i novine. Nakon što je i sama izašla iz začaranog kruga raznih dijeta, Mimi je odlučila napisati knjigu savjeta za dobar izgled i mršavljenje bez dijete. Živi sa suprugom i njihovo dvoje djece u Hoveu na južnoj obali Engleske. Njena knjiga odlična je kombinacija humora, dobrih savjeta i lepršavog stila. Svakako, knjiga o mršavljenju kao nijedna druga.

Bildanje samopouzdanja 

„Vitka bez dijete" otkriva tajne kako temeljito promijeniti odnos prema vlastitom tijelu. Mimi Spencer tvrdi kako ključ nije u dobrom programu mršavljenja, već u samopouzdanju - kako biti vitka, kako oblikovati i zavoljeti svoje tijelo, kako se osjećati ženstveno, lijepo i zadovoljno - sve je to stvar stava i rada na sebi. 

Želite li se, napokon, osloboditi tiranije mršavosti, ova je zabavna, maštovita i praktična knjiga baš za vas. Otkrit će vam kako da budete vitki, i to bez krivnje, odricanja i napornih dijeta. Život je prekratak da biste ga proveli na dijeti. Osim toga, dijete ne djeluju - tvrdi Mimi Spencer. Ali tko ne želi biti mršav, sretan i izgledati sjajno? Tko ne želi obući uske traperice i osjećati se kao zvijezda? Šarmantno i neodoljivo, ovaj vodič pomaže ženama da njeguju, prihvate i zavole svaki dio svoga tijela.

Otkrijte tijelo!

Jedan od glavnih Miminih savjeta jest - pronađite idealan grudnjak i pokažite dekolte - on je jedan od najvećih aduta ženskog samopouzdanja. Naime, većina žena s prekomjernom tjelesnom težinom, oblači se tako da „manijakalno" pokriva svoje tijelo. To vodi prema neprijateljskom odnosu prema tijelu i neprestanom padu samopouzdanja. Prvo pravilo je - nabavite idealan grudnjak i za početak pokažite dekolte. Bujnije žene imaju i bujnije grudi - igrajte na svoju kartu bujnosti i otkrijte ono što je na vama raskošno i zamamno - grudi. Pravi grudnjak koji će ih držati i isticati, prvi je korak prema samopouzdanju. Kada otkrijete taj djelić svoga tijela, poželjet ćete pokazati više, a to je dobra motivacija za akciju. 

zena, vitka bez dijeteJedite damski i vodite ljubav

Mimi nije pobornica strogih dijeta, već svjesnosti o onome što u sebe unosimo. Smatra da dame moraju imati male količine hrane na tanjuru, uživati dok jedu, jesti male zalogaje, polako i fino. Također, smatra da su najveći neprijatelji dijeta loše i nezdrave grickalice i da ćemo, u trenutku kada se njih odrekneme, već napraviti pola posla.

Usto, naravno, život treba biti dobrano začinjen redovitim seksom koji troši kalorije na najdivniji i najzabavniji mogući način.

Među ostalim, Mimi donosi i sljedeće savjete:

- kako pronaći savršene traperice  
- kako jesti malo  
- koja vas odjeća čini vitkom  
- kako se obraniti od kalorija
- kako istaknuti adute, a prikriti nedostatke  
- u čemu je tajna savršenog donjeg rublja
- kako pronaći vlastiti stil  
- kako odoljeti iskušenju  
- zašto smijeh troši kalorije  
- kako promijeniti um da biste promijenili tijelo
- zašto vam treba dijetna haljina

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.