Zohara Art on tights ili, u slobodnom prijevodu, Zohara – umjetnost na tajicama, novi je brend na hrvatskom tržištu. Prije četiri godine, u Izraelu ga je osnovala mlada umjetnica Dana Rapaport, a njezina ideja tajica sa snažnom porukom i identitetom zaživjela je diljem svijeta. Zohara u prijevodu na hrvatski jezik znači "sjajiti", a odnedavno su ove 120 dena debele tajice s printom dostupne u zagrebačkim shopping centrima City Centeru one West na Jankomiru i Arena Centru

zohara art on tights, iva šulentić

Zoharice su očarale i mladu hrvatsku televizijsku i radijsku voditeljicu te glumicu Ivu Šulentić, poznatu po posebnom modnom izričaju kojim pokazuje sva svoja lica – od djevojčice do ozbiljne poslovne žene. Upravo to je svojim objektivom zabilježio poznati hrvatski fotograf Goran Čižmešija fotografirajući Ivu u pet odjevnih kombinacija u kojima Zohara tajice funkcioniraju savršeno, a Iva u njima naprosto sjaji.

zohara art on tights, iva šulentić

zohara art on tights, iva šulentić

"Ove su mi tajice genijalne jer ih mogu odjenuti na sve bilo da moderiram, vodim nekakav ozbiljan skup ili promociju, bilo da šećem gradom ili idem navečer van s društvom. Boje su odlične, onako jesenske, a opet ne turobne, printovi zanimljivi i snažni. Najviše su me oduševile tajice s printovima gradova, ali i one sa zvjezdicama i točkicama. To valjda progovara djevojčica u meni. I još nešto, smatram to jako važnim, debele su i sigurno mi neće biti hladno u njima ove zime. Mnogo ćete me viđati u njima jer ih je zbilja lako kombinirati uz sve.", ispričala je Iva Šulentić odjevena u jedne od Zoharinih ljepotica.

Za dolazak ovog brenda na hrvatsko tržište zaslužan je izraelski bračni par s hrvatskom adresom, supružnici Orit Svetlana i Roey Taub, veliki prijatelji osnivačice brenda koji su oduševljeni Daninim proizvodom odlučili Zohara tajice učiniti dostupnima i u Hrvatskoj.

"Već sedam godina živimo i radimo u Zagrebu, promatramo okolinu, uživamo u ljepoti ove zemlje, vašim običajima i navikama, a u tih sedam godina uočili smo i da se žene u Hrvatskoj vole lijepo odijevati, da rado eksperimentiraju i vole ostaviti snažan dojam. Tada smo odlučili uvesti Zohara tajice jer smo uvjereni da će kvalitetu, dizajn i posebnost ovog proizvoda prepoznati žene u Hrvatskoj i rado ih nositi. Zohara tajice iznimno su udobne, kvalitetne, imaju 120 dena i odgovaraju ženama od veličine 34 do 50.", ispričala je Orit Svetlana Taub te dodala da u kolekciji Zohara Art on tights za jesen zimu 2014./2015. ima 50 modela sa stopalicama i 25 bez stopalica u 14 različitih boja.

zohara art on tights, iva šulentić

Cijena Zohara Art on tights tajica je 220 kuna, a mogu se kupiti u prizemlju shopping centra City Center one West na Jankomiru i na prvom katu Arena Centra u Zagrebu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.