Nakon velikog uspjeha s knjigom "Otrovni roditelji" međunarodno priznata terapeutkinja i predavačica Susan Forward predstavlja se s novim priručnikom "Otrovna ljubav". Riječima Shakespearea: "Ko silno ljubi, silan strah ga mori, a strah kad raste, jače ljubav gori". Riječima Susan Forward: "Nije to tako jednostavno"...

knjiga cijela (1)

Uz privatnu praksu, doktorica Susan Forward pet je godina svaki dan vodila i emisiju na radijskoj postaji ABC. Uz to što je radila kao grupni terapeut, instruktorica i savjetnica u mnogim medicinskim i psihijatrijskim ustanovama u Južnoj Kaliforniji, osnovala je prvi privatni centar za terapiju seksualno zlostavljanih osoba u Kaliforniji. U ovom neprocjenjivom vodiču za samopomoć, doktorica Forward predstavlja živopisne slučajeve i prenosi stvarna iskustva muškaraca i žena koji su se našli u zamci opsesivne strasti.

Pronađite snagu za skidanje okova otrovne ljubavi, naučite prepoznati "nagon za povezivanjem", što ga uzrokuje i kako ga se riješiti i nastaviti graditi zdrave, trajne i bezbolne veze. Upoznajte stadije otrovne ljubavi – od romantike do odbijanja, od  opčinjenosti do osvete. Prepoznajte brojna lica opsesije – ranjene ljubavnike koji se ne mogu otarasiti svojih želja, "spasitelje" koji se bore za svoje problematične partnere, supružnike koje proždire ljubomora, usamljene pojedince koji se zaklinju na vječnu ljubav izdaleka.

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.