Dani nakon Valentinova posvećeni su samcima i idealno su vrijeme za proslaviti samački život i slobodu koja dolazi uz to. LELO, brend posvećen seksualnom zdravlju, ima sjajne ideje kako to učiniti

lelo samacki zivot

Biti samac ima mnoge prednosti. Kao prvo, možete raditi što želite, kada želite. Također vam omogućuje da se usredotočite na rad na sebi i osobni rast. Možete uložiti svu energiju u postizanje svojih ciljeva i postati najbolja verzija sebe. LELO dijeli ideje kako proslaviti samački život.

Prepustite se sebi i provedite vrijeme sami sa sobom

Odvajanje vremena za brigu o sebi ključno je za fizičko i mentalno zdravlje. Posvetite ove dane sebi, razmazite se, opustite, napunite i usredotočite na svoje potrebe. Jedna ideja je priuštiti sebi nezaboravno iskustvo, kao što je dan u toplicama ili izlet u mjestu koje još niste posjetili. Ovo također može uključivati pjenušave kupke, vježbe joge ili masaže. Kakav sjajan način da se prepustite prijeko potrebnom opuštanju, zar ne? Provedite vrijeme sami sa sobom i bavite se aktivnostima u kojima uživate.

Eksperimentirajte sa solo igrom

Ako želite začiniti stvari, pokušajte masturbirati. Uostalom, ljubav prema sebi jedan je od najboljih načina da se povežete sa sobom i ostanete u skladu sa svojom seksualnošću. Dvostruki vibratori savršeni su za solo igru kada tražite kombiniran užitak. Prednosti hibridnog, tzv. blended, orgazma su beskonačne. Možete postići nevjerojatne orgazme kada istovremeno stimulirate klitoris, G-točku i/ili A-točku, intenzivnije orgazme nego kad se fokusirate na samo jednu točku. Enigma Cruise ili Soraya Wave savršene su igračke za samostalno istraživanje, dajući vam potpunu kontrolu nad dvostrukom stimulacijom s vibracijama različitih intenziteta.

Probajte tantričku masturbaciju

Kako biste se u potpunosti usredotočili na sebe i svoje potrebe, preporučamo da isprobate nešto novo - tantričku masturbaciju. Tantrička masturbacija je vrsta solo seksa koja uključuje vođenje ljubavi sa samim sobom na spor i senzualan način, s ciljem istraživanja, a ne orgazma. Zapalite svijeću, pustite smirujuću glazbu i opustite se u pjenušavoj kupki. Stvorite seksi atmosferu koje će vam pomoći da se u potpuno opustite. Zadržavanje jasnog cilja na umu tijekom seanse tantričke masturbacije dat će vam osjećaj svrhe vaše seksualne meditacije. I ne zaboravite se usredotočiti na disanje! Disanje je najutjecajniji faktor za ovo iskustvo. Čarolija tantričke masturbacije i sporog, dubokog disanja je u tome što disanjem, svaki put kad osjetite orgazam, osjećate ga intenzivnije.

Uživajte u samačkom životu i iskoristite ovo vrijeme da se usredotočite na osobni rast i razvoj kroz čitanje, učenje novih vještina ili odlaskom na razne tečaje. Dani nakon Valentinova savršena su prilika da proslavite samački život i podsjetite se na sve dobre stvari koje dolaze s njim.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.