Nakon uspješno odrađenih regionalnih Sajmova vjenčanja u Osijeku i Rijeci početkom godine, čast nastavka pripala je zagrebačkom Sajmu vjenčanja koji će se održati ovaj vikend, od 17. do 19. veljače u Areni Zagreb

sajam vjenčanja zagreb 2012

Ovo je najveća manifestacija vjenčane tematike u Hrvatskoj na kojoj se brojnim budućim mladencima predstavlja više od 300 izlagača iz svih djelatnosti vezanih uz organizaciju jednog od najvažnijih dana u životu. Osim izlagača i njihovih ponuda, posjetitelje očekuju razna promotivna događanja i radionice na kojima mogu čuti zanimljive savjete o cvjetnim dekoracijama, izradi pozivnica i zahvalnica, koju šminku i frizuru odabrati uz haljinu, kako organizirati vjenčanje pod zvijezdama, razne degustacije i drugo.

Kao i prethodnih godina, posjetitelje očekuju vrijedne nagrade: medeni mjesec u wellness hotelu Aurora na Lošinju, predsvadbeni catering Kluba knjižvenika za 100 osoba, vjenčano prstenje Zlatarne Koci Frankopanska, raskošnu vjenčanu haljinu modne kuće Vesna Sposa te dvije ekskluzivne knjige vjenčanja W Boutique-a. 

Nagradnoj igri može se priključiti svatko tko kupi nagradni kupon  u iznosu od 15 kn koji je ujedno i ulaznica na Sajam.

Humanitarni karakter i Gala modna revija 

Naglasak je i ovaj put stavljen na Gala modnu reviju u subotu, 18. veljače u 18.30 sati, a neposredno prije početka modne revije od 17 do 18.30 sati poznate osobe prodavat će slastice te na taj način podržati humanitarnu akciju Sajma vjenčanja pod nazivom „Pomozimo Mislavu“. Hrabri dječak, Mislav Antolović (9) iz Osijeka jedini u Hrvatskoj boluje od Fankonijeve anemije. Riječ je  o rijetkoj genskoj  bolesti  koju  na  sreću nije  naslijedio njegov mlađi brat Jakov. Jedini način da mu se spasi život jest  transplantacija koštane srži  tj. da  mu majka rodi brata ili sestru čije bi mu matične stanice poslužile za  transplantaciju koštane srži i spasile mu  život. Tu je neophodna umjetna oplodnja  i postupak predinplantacijske dijagnostike zbog  kojega  roditelji Ivana i Slaven moraju otići u Chicago u specijaliziranu  kliniku. Za cjelokupni postupak oplodnje i uklanjanja tragičnog gena potrebno je skupiti 31.000 dolara.

Ovom humanitarnom činu odazvali su se do sada Ivana Delač Đolo, Barbara Kolar, Mila Elegović, Sanja Mikleušević, Robert Zuber te mnogi drugi. Pozivamo sve koji se zateknu na Sajmu od 17 do 18.30 sati da kupnjom slatkih delicija pomognu ovu humanitarnu akciju.  

Radno vrijeme Sajma u Areni Zagreb: petak 14-20 sati, subota i nedjelja 10-20 sati.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.