Zaboravite mitove o muškarcima, sve što vam je rekla majka, što su vam rekle prijateljice, sve savjete iz časopisa i s televizije. U bestseleru s vrha ljestvice New York Timesa, autora Stevea Harveya, saznat ćete kakvi su muškarci zapravo! Pa da vidimo, kakvi su...

ponasaj se kao dama, misli kao muskaracŠto muškarac traži od žene, po čemu se razlikuju „muška" i „ženska" ljubav, ali i zašto muškarci varaju svoje žene i pet pitanja koja bi žene trebale postaviti muškarcu prije nego što se uvale preko glave - sve to u jednoj knjizi, koju je napisao muškarac kako bi ženama napokon otkrio sve muške tajne. Uz suautoricu Denenu Millner Harvey otkriva što muškarci žele i što istodobno ne žele da znamo jer u tom slučaju ''gube igru''.

Steve Harvey je stand-up komičar i jedan od najpopularnijih američkih radijskih voditelja koji se, razgovarajući sa slušateljicama u svojim kontakt-emisijama, prestao šaliti i odlučio ozbiljno odgovoriti na njihovo najčešće pitanje - kako dobiti ljubav koju žele, trebaju i zaslužuju.

„Muškarci računaju s tim da ćete nastaviti koristiti savjete drugih žena koje ne poznaju muške taktike i muški mentalni sklop, ali iskoristite ovaj praktični priručnik kako biste predvidjele muški plan igre i kontrirale mu nezaustavljivim napadom i obranom." - poručuje Harvey.

Knjiga "Ponašaj se kao dama, misli kao muškarac" veliki je ovogodišnji svjetski bestseler, objavljen u 26 zemalja, a autor je već prodao filmska prava i priprema scenarij.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.