Elegantno, inovativno i moderno! Od sada svoje uzvanike na vjenčanje možete pozvati na sasvim jedinstven način – preko vlastite web stranice!

online pozivnice za vjencanje

Novost koja će zasigurno razveseliti sve zaručnike koji tek počinju s pripremama najvažnijeg dana u životu je E-pozivnica - inovacija u načinu pozivanja na vjenčanje!

Ideja E-pozivnice je da na vlastitoj web stranici ispričate svoju ljubavnu priču, ispunite stranicu svojim zajedničkim fotografijama te ispričate neku zanimljivu priču ili otkrijete svojim uzvanicima kako ste se upoznali. E-pozivnice funkcioniraju na jednostavan način! Izaberite pozivnicu koja vam se najviše sviđa te ju uz pomoć stručnog tima E-pozivnica ispunite svojim fotografijama i tekstovima. Domenu također sami birate pa tako možete imati personaliziranu domenu s vašim imenima, primjerice www.ivana-i-marko.com.

online pozivnice za vjencanje

Na dnu svake online pozivnice za vjenčanje nalazi se formular preko kojega uzvanici imaju mogućnost potvrditi svoj dolazak na vjenčanje. Potvrde dolaska, kao i dodatne napomene gostiju, dobit ćete na vaš E-mail.

Ako želite da vaši uzvanici budu u toku s pripremama vjenčanja, odaberite E-pozivnicu na kojoj možete pisati vlastiti blog! Pokažite im kakvo ste vjenčano prstenje odabrali, nasmijte ih fotografijama s plesnog tečaja, upoznajte ih pobliže s vašim kumovima i roditeljima…

Svoju E-pozivnicu možete i trajno sačuvati! Nakon vjenčanja ispunite svoju stranicu fotografijama i snimkama s vjenčanja kako bi imali trajnu uspomenu na svoje vjenčanje! Sigurni smo da ćete ju rado posjećivati kroz cijeli život, a jednog dana i ponosno pokazivati svojoj djeci ili unucima.

http://www.e-pozivnice.com
https://www.facebook.com/E-pozivnice
https://www.instagram.com/pozivnice_za_vjencanja

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.