Knjige Zorana Milivojevića i Brune Šimleše nalaze se među najprodavanijim knjigama popularne psihologije i samopomoći na ovim prostorima jer su obojica prodali nekoliko desetaka tisuća primjeraka svojih naslova

o ljubavi iz drugog kuta, šimleša i milivojević

Šimleša i Milivojević u svojim knjigama razbijaju zablude o ljubavi i zaljubljenosti, ali i o toj literaturi jer ne podcjenjuju ni inteligenciju čitatelja ni kompleksnost života. Otvoreno i promišljeno progovaraju o svim pitanjima srca o kojima svi imamo neko mišljenje, ali u praksi često nemamo prave odgovore. Milivojević i Šimleša imaju različite pristupe ljubavi i radu s ljudima, ne slaže se u svemu, kao što se ni posjetitelji neće u svemu složiti s njima dvojicom, ali je cilj da se nakon predavanja svi bolje slažemo s ljubavlju! Kroz neutraliziranje brojnih zabluda o ljubavi i definiranju jasnih koraka koji nas mogu približiti ljubavi.

17.12. (utorak) u 19.30 sati - Kako uloviti ljubav/Birati ili biti biran - Možemo li privući ljubav? Da li mi biramo ljubav ili ona nas? Možemo li odlučiti voljeti nekoga? Koliko je uspješna ljubavna veza stvar slučajnosti, a koliko našeg truda?

CINEPLEXX CENTAR KAPTOL (dvorana 4), Nova Ves 17, Zagreb
Moderator: Daniela Trbović
Cijena ulaznice po predavanju: 40 kn
Prodajna mjesta:
Profil Mozaik (Bogovićeva 5, City Centar One West)
Knjižari Ljevak (Trg bana Josipa Jelačića 17, Zagreb)

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.