Srce je sjedište naše svijesti, onog božanskog u čovjeku: duhovne iskre koja, kada se rasplamsa, učini da čovjek bude budan te živi i djeluje svjesno, na način bogočovjeka

srca, dea devidas

Knjiga "Srca" druga je knjiga naše kolumnistice Dee Devidas. Nakon njene prve uspješnice "Svjetla", "Srca" su zbirka njenih novih web predavanja, uglavnom primljenim medijalnim putem te posredstvom najmoćnijeg ezoternog duhovnog znanja – Tarota. U "Srcima" su tekstovi koji govore o globalnim energetskim procesima na Zemlji te njihovom učinku na planetu i čovjeka. Tome kako psihički prolaziti kroz izazove pred nama, što se događa sa Suncem (srcem naše galaksije) i njegovom vezom s nama, kako mijenjati osobne zapise duše iz kolektivnog polja, zašto sila u nama čini da (samo)silovanje otpada, kako se budi istina i formira na zemlji rajsko društvo svjetla. Polako, da, i trajat će... Najskeptičniji se pitaju hoćemo li tome uopće svjedočiti u trenutnoj inkarnaciji, ali nije bitno: bitno je da svjedočimo pokretanju, da smo avangarda (avant-garde), nositelji svjetla koji krče put za vrijeme pred nama.

Među pričama u knjizi su one o promjeni frekvencije svemira koja utječe na našu osobnu vibraciju, o skoku u nepoznato koji nas plaši, ali i uzbuđuje te vodi naš razvoj... O tome što su dimenzije i kako su, zapravo, to razine naše svijesti – od ljudske do kozmičke... Potom tekstovi o našem vanzemaljskom podrijetlu te kodu u DNK, upute kako se nositi s nemirima i strastima što dolaze s ovim vremenom.

Dea smatra kako je na putu samoostvarenja – ostvarenja svoje svrhe, odnosno svog velikog djela – suze i smijeh imaju istu vrijednost. Oboje dolaze iz srca, kao bijeli i crni dijamanti koji nam pokazuju koje plohe svoje svijesti i bića još imamo pročistiti, a kroz koje slobodno sjajiti. I, bilo nam na tom putu ugodno ili neugodno, teško ili lako, postaje svejedno kada živimo iz srca. Stoga, je glavna poruka „Srca", ako već treba izdvojiti neku posebno, da – koliko god na putu bilo lako ili teško, ugodno ili neugodno, svejedno je, kad živimo i djelujemo iz srca...

Knjigu „Srca" moguće je naručiti na dea.devidas@elementi.hr, a donacija za nju je 108 kuna (plus poštanski troškovi). Oni koji naručuju obje knjige (prvu Svjetla, više o njoj ovdje, te Srca, doniraju za obje 160 kuna, plus poštanski troškovi dostave).

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.