Nakon uspješnog ciklusa radionica kreativnog pisanja održanog proljetos u zagrebačkom KIC-u, radionice se nastavljaju i u ovoj sezoni. Zimu provedite istražujući svoju kreativnost!

žena piše

Dosadne kišne dane i mračna poslijepodneva zamijenite za radionice kreativnog pisanja u zagrebačkom KIC-u i zabavite se uz stjecanje novih znanja!

Radionica "Jesam li zaista kreativna?" namijenjena svim ženama koje se pitaju jesu li kreativne. U djetinjstvu su pisale i bile najbolje učenice u školi, ali su se udale i rodile djecu, zaposlile su se i više nisu stigle napisati ni riječ, osim čestitki za blagdane.

Prijaviti se, dakle, mogu sve žene koje žele pisati i vjeruju da imaju dara za pisanje. Jedini uvjet za upis na radionicu je da se na prvom satu svi pojave sa svojom pričom ili pjesmom ili receptom, te nakon procjene kreativnosti ostanu i krenu raditi na svojem kreativnom izražavanju.

Na ovoj radionici najvažniji su ideja i duh, sve ostalo se lako nauči! Cilj radionice je razvijanje spisateljske kreativnosti kroz kratku priču, blog i feature, a na završnom, javnom satu polaznice će imati priliku predstaviti svoje radove pred publikom u KIC- u. Na radionici ćete saznati sve o izdavanju knjiga i kako funkcioniraju izdavači u našoj maloj zemlji, te kako s njima pregovarati i što vam trebaju ponuditi. Ova radionica je za one koji se pitaju i konstatiraju: Svi pišu, pa zašto ne bih i ja? te im je ovo dobra priprema ukoliko su odlučili baviti se pisanjem na blogu ili recimo izdati knjigu ili baviti se novinarstvom...

Što god izabrali, uvjerit ćete se da je ova radionica istovremeno edukativna i idealna za vaše slobodno i kreativno vrijeme.

Voditeljica radionice je Danijela Stanojević Majerić, spisateljica i scenaristica.

Danijelini gosti na radionicama, renomirana imena vezana za kazalište, književnost i novinarstvo, podijelit će s Vama svoja iskustva i spremno odgovarati na pitanja o ovom kreativnom i zanimljivom poslu!

Radionica počinje 21. 11. i trajat će do 23. 12. kada će se održati završni javni sat.

Datumi radionice: 21. 11., 28. 11., 5. 12., 12. 12., 19. 12. (zimski praznici), 9. 1., 16. i 23. 1.

Cijena: 350 kn

Broj polaznika: do 15

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.