Pred vama je još jedan u nizu živopisnih romana Rain Mitchell u kojem upoznajemo pet nezaboravnih žena koje se, na prekretnici svog života, okreću jogi i na tom tečaju pronalaze dar dugotrajnog prijateljstva

priče iz studija za joguDvije čitateljice koje dobivaju knjigu "Priče iz studija za jogu" Rain Mitchell, su

ANAMARIJA JURKOVIć, PERUšIć

VALENTINA HORVAT, SAMOBOR

Studio za vježbanje joge je mjesto na kojem svoje svakodnevne brige i probleme ostavite po strani, odmotate prostirku i omogućite tjelovježbi da vas uvede u meditativni  svijet smirenosti, opstojanja, prijateljstva, u svijet koji vraća osmijeh na lice.

Instruktorica joge Lee i njezine izuzetne sposobnosti podučavanja zapeli su za oko „iskustvenim središtima" joge – lancu koji se vrlo brzo i agresivno širi diljem Los Angelesa. Zadive ju primamljivim i raskošnim stavkama ugovora, obećanjem da će voditi tečaj pod svojim imenom koje će postati zaštitni znak toga tečaja i mjestom na kojem će svoj ne baš mali kutak imati i njezin zgodan suprug, glazbenik. No, prihvati li  taj ugovor Lee će morati napustiti svoje polaznike u malom mjesnom studiju koji vodi u okrugu Silver Lake u Los Angelesu – a time i četiri žene čije joj prijateljstvo odjednom znači mnogo više od izgleda za veliku mirovinu i mnogo bolje plaće.

"Priče iz studija za jogu" prikaz je iz prve ruke trenutačne  opsesije jogom – prikaz koji je predstavljen s mnogo humora, duha i topline; to je uvid koji je šarmirao i oduševio čitatelje, bez obzira na to jesu li ikada izveli položaj psa spuštene glave.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.