Knjiga „Više stila, manje novca" britanske spisateljice Indije Knight, autorice koja je vlastitu opsjednutost šopingom zamijenila strašću prema štednji, pametan je i zabavan vodič za lijep život, prepun korisnih informacija i pragmatičnih savjeta

india knight, vise stila manje novcaKnjiga Indije Knjight „Više stila, manje novca", u izdanju Mirakula, došla je u pravo vrijeme za sve one žene koje neprestano stežu remen zbog recesije i smanjenih financijskih mogućnosti, a ipak žele biti uređene, njegovane, trendi i priuštiti si tu i tamo neku modnu poslasticu. Kada love nema, najčešće moramo zažmiriti na sve one divote koje nas gledaju iz izloga, te često zaboraviti neki neodoljivi par prekrasnih štikli, koje nam uopće ne trebaju, ali ih tako žarko želimo.

India Knight autorica je romana „Moj život na tanjuru" i „Zar me ne želiš?", bestselera prevedenih na dvadesetak jezika, te „The Shops", zabavnog vodiča za šopingholičarke. Napisala je i otkačenu knjigu o dijetama u kojoj ruši sve stereotipe mršavljenja i strogih režima prehrane - „Neris and India 's Idiot-Proof Diet". India je ujedno ugledna kolumnistica Sunday Timesa. Živi u Londonu s troje djece.

Štednja nije pokora

Njena knjiga „Više stila, manje novca" bit će vam prava potpora u donošenju racionalnih odluka, posebno u trenucima kada ste na rubu da zadnji novčić potrošite na nešto potpuno beskorisno. Osjećate se siromašni zbog recesije? Osjećate se krivi zbog globalnog zatopljenja? Htjeli biste „stegnuti remen", ali niste spremni Marc Jacobs torbu zamijeniti nekom totalno bezimenom...

Nema razloga za paniku. Knjiga Indije Knight, autorice koja je opsjednutost šopingom zamijenila strašću prema štednji, čaroban je vodič za lijep život, prepun korisnih informacija i pragmatičnih savjeta. Ljupko i nadahnuto otkriva kako štednja ne mora biti pokora, već naprotiv, prava zabava. Ono najvažnije, podsjetit će vas kako se ljepota života nalazi u svakodnevnim sitnicama i kako je uživanje u njima sasvim besplatno.

India će vam dati zabavne i praktične savjete:

- kako prirediti ukusne večere s vrlo malo novca 
- zašto je sezonska kuhinja moderna, štedljiva i sjajnog okusa
- kako izgledati dotjerano i njegovano, te koje su blagodati maslinova ulja za vaše tijelo
- kako se odjenuti s malo novca, a izgledati šik
- kako izraditi darove, jer je to šarmantno i korisno
- zašto je šetnja dobra za vašu liniju, a posjet muzeju za vaš duh
- zašto je freecycle savršen izum, a recikliranje zabavno
- kako prirediti zabavu i koje su čari ženskog druženja

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.