Ljubavni roman "Čarobni vrt", proslavio je svoju autoricu Sarah Addison Allen koja je po njegovu objavljivanju postala jedna od najomiljenijih američkih autorica ljubavnih romana prema preporuci New York Timesa, u čije se priče uvijek uplete mala doza mistike i čarolija

čarobni vrt, sarah addison allen

Tri čitateljice koje na poklon od Mozaik knjige i Femine.hr dobivaju prekrasan ljubavni roman Sarah Addison Allen "Čarobni vrt", su:

ANDREJA ŠPOLJAREC, KRIž

PAULINA BOžIčKOVIć, OSIJEK

IVANA VUKOVIć, ZAGREB

Dirljive obiteljske priče, ponovno pronađene davno izgubljene ljubavi, novi počeci koji liječe stare i duboke rane glavni su motivi ove rado čitane spisateljice. Čarobni vrt njezin je dosad najveći uspjeh te ujedno i prvi roman objavljen na hrvatskom jeziku, u prijevodu Dragane Grozdanić.

Claire Waverley vlasnica je malenoga obrta za pripravu i dostavu hrane. Posao joj ide dobro, a u njezinu se vrtu nalazi sve što je potrebno pa čak i više od toga. Claire, naime, zna koja biljka kako može utjecati na onoga tko je konzumira. Koja može pomoći da neke tajne zauvijek ostanu neotkrivene? Koju trebate uzeti kad želite da vas bližnji razumiju? U vrtu je neven koji može izazvati ljubav, maslačak koji potiče vjernost i, naravno, lavanda koja donosi dobro raspoloženje. Ali kao i u rajskom vrtu i u ovom je – jabuka! Nju Claire ne koristi za svoje delikatese jer je njezino djelovanje zastrašujuće.

Zidom ograđen vrt tajnovito cvate tijekom cijele godine, glasine o opasnim ljubavima i tragičnim strastima obitelji Waverley već znaju svi, a svaku ženu iz obitelji Waverley na neki način dotiče čarolija. A onda, kad joj se na vratima iznenada pojavi sestra s malenom djevojčicom, Claire će morati u vrtu naći biljku koja će ublažiti sestrine ljubavne jade. Usput će morati pronaći i biljku koja će smiriti novodoseljenog, ali vrlo uspaljenog susjeda... koji je usto i vrlo privlačan.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.