"Hvala ti na uspomenama" novi je hit-roman Cecelije Ahern, autorice bestselera "P. S. volim te", "Na kraju duge" i "Da me barem možeš vidjeti". Mlada spisateljica novi roman predstavit će u sklopu gostovanja u Zagrebu od 1. do 3. rujna

cecilia ahern"Hvala ti na uspomenama", četvrti roman Cecelije Ahern, jedne od najpoznatijih svjetskih autorica, moćna je ljubavna priča o nadi, sjećanju i novom početku.

Glavni lik, Joyce Conway sjeća se stvari kojih se ne bi trebala sjećati. Poznaje male popločane ulice u Parizu koje nikad nije posjetila. I svake noći sanja nepoznatu djevojčicu plave kose. Justin Hitchcock razveden je, usamljen i nemiran. Stiže u Dublin održati predavanje o umjetnosti i nagovore ga da daruje krv.

Nakon mnogo vremena, to je prvo što stiže iz njegova srca. Kad Joyce izađe iz bolnice nakon strašne nesreće, dok joj se život i brak raspadaju, useljava se u kuću svojeg ostarjelog oca. Stalno je obuzima snažan osjećaj već viđenoga, a ne shvaća zašto...

Prije ulaska u književne vode Cecelia Ahern diplomirala je novinarstvo i medije.

Njezin prvijenac "P. S. volim te" bio je jedan od najprodavanijih prvijenaca u 2004. godini, zauzeo je prvo mjesto na ljestvici uspješnica Sunday Timesa i bio uvršten u djela preporučena kao ljetno štivo u popularnoj televizijskoj emisiji Richard i Judy.

Warner Bros snimio je po njemu film s Hilary Swank i Gerardom Butlerom u glavnim ulogama. "P. S. volim te" među najprodavanijim je romanima i u Hrvatskoj.

Drugi i treći roman Cecelije Ahern, "Na kraju duge" i "Da me barem možeš vidjeti", također su objavljeni u biblioteci Profil bestseler. Cecelia živi u okolici Dublina.

Potpisivanje knjige i susret s autoricom održat će se u srijedu, 2. rujna u Profil Megastoreu, Bogovićeva 7, u 19.30 sati.

Svi posjetitelji imat će priliku upoznati Ceceliju Ahern, kupiti knjigu po promotivnoj cijeni s 20 posto popusta i doznati razloge iznimne popularnosti najnovijeg romana kraljice suvremenih bajki.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.