Dvije čitateljice koje pošalju poruku (ime + prezime + adresa + broj mobitela), s naznakom "carica", na e-mail: pokloni@femina.hr, dobivaju posebno literarno ljetno iznenađenje

caricaNaklada Ljevak i Femina.hr poklanjaju vam hit-roman „Carica Orhideja", autorice Anchee Min. Majstorska autorica povijesnih romana, kineska spisateljica Anchee Min u romanu „Carica Orhideja" uvodi čitatelje u srce Zabranjenog grada kako bi ispričala fascinantnu priču o mladoj konkubini koja postaje posljednja kineska carica. Min nam predstavlja prelijepu Tsu Hsi, poznatu kao Orhideju, satkavši epsku priču o seoskoj djevojci koja se domogla moći koristeći se zavođenjem, ubojstvom i spletkama. Kada Kinu ugroze neprijatelji ona se jedina čini sposobnom suočiti se s opasnošću.

U ovoj neodoljivoj priči čitatelji će biti očarani raskošnom slikom Zabranjenog grada u njegovim posljednjim danima imperijalne slave i briljantnim portretom beskrupulozne, a ipak neodoljive žene, koja je preživjela u muškom svijetu, štoviše uspjela zavladati njime.

www.naklada-ljevak.hr

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.