"Kroz stoljeća duga kosa je bila must have modni dodatak. Duga kosa je uvijek bila i uvijek će biti u modi, ona je ultimativni simbol ženstvenosti. Nova kolekcija pokazuje koliko svestrana duga kosa može biti i kako je jednostavno postići različite frizure koje možete nositi danju i noću.", objašnjava slavna Niveina hair-stilistica Sally Brooks

duga kosa
"Nakon sušenja, dio po dio podignite i pričvrstite ukosnicom  kako bi se ohladila i zadržala živahnost. Ne preopterećujte kosu sprejem. Ova frizura je prirodna i elegantna pa preporučam da nanestete sprej na četku prije četkanja za bolju kontrolu lepršajućih vlasi i visok sjaj.", objašnjava Sally Brooks.

duga kosa
"Nakon pranja kose, raščešljajte je širokim češljem dok je regenerator u kosi. Isperite i lagano osušite kosu ručnikom - ne trljajte prejako. Ponovno raščešljajte širokim češljem prije uređivanja frizure. Za kreiranje pravih valova kosa mora biti temeljito iščetkana - za poliranje sjaja na kraju, nanesite sprej na četku i "pogurnite" kosu na mjesto.", savjetuje Sally.

duga kosa
Kovrčava kosa se može činiti jako suha, bez dovoljno sjaja i definicije. Svakako koristite intenzivni tretman jednom tjedno da zadržite vlažnost. Kosa koja je u dobrom stanju imat će prirodnu živost i oblik te će biti lakša  za uređivanje. Pirodno kovrčava kosa je pahuljastija i čupavija od ostalih tipova kose. Preporučujem korištenje styling balzama na srednjem dijelu i vrhovima kose te pročešljavanje  - to će olakšati kontrolu suhih krajeva.

duga kosa
"Sušenjem kose uz pomoć četke širokog promjera kosi ćete dati sjaj i živost te ćete je lakše uređivati. Usmjerite sušilo niz četku, prateći njezin okrugli oblik za fini sjaj. Uređivanje duge kose se može činiti kompliciranim, ali ako je kosa razdijeljena, rukujete s manje kose odjednom i lakše je kreirati frizuru. Da bi kosa sa strane bila zaista ravna, četkom učešljajte NIVEA Blonde Gloss pjenu u rep, za glatku kosu koja ima čvrstoću - to će zadržati sve vlasi na mjestu. Kada uređujete dugu kosu pobrinite se da nije previše skliska. Ako je svježe oprana, možete nanijeti pjenu prije sušenja kako bi joj dali više čvrstoće. Tako ćete je lakše kontrolirati pri kreiranju frizure. Ako je kosa oprana prije 1 ili više dana, svakako je prije uređivanja dobro raščešljajte četkom.", objašnjava Sally.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.