Tijekom vrućih ljetnih dana i večeri, dok uživate s prijateljima u ljetnim radostima druženja i slobodnim trenucima, savršeno će vam pasati - frosé - piće koje spaja sve što je potrebno za idealno iskustvo okusa i estetike - pire omiljenog voća po želji, smrvljeni led, kvalitetno rosé vino, ružičaste nijanse i maštovite ukrase (listići cvijeća, jagoda, višnja... ili bilo što za dekoraciju jela i kolača što vam se čini zgodnim na vrhu čaše)...

frose, rose dika feravino

U svoje omiljeno rosé vino dodajte pire voća ružičastih nijansi - može to biti kaša od jagoda, lubenica, višanja, trešanja, malina... Napunite smrvljenim ledom, ukrasite cvijećem i voćem i - servirajte. Ovo je piće ukusno, lijepo i - prefino.

frose, rose dika feravino

Ovoga smo tjedna odabrali i savršeni rosé, idealan upravo za ovu namjenu. Naime, degustacija vina tvrtke Feravino i prezentacija njihovih novih etiketa započela je upravo vinom koje će ovog ljeta (samo za sebe ili u frosé varijanti) biti omiljeno piće za mnoge.

frose, rose dika feravino

Rosé Dika 2016. sorta frankovka je prekrasnovino izbalansiranih kiselina, visokog sklada s ugodnim alkoholima, odličan je izbor za aperitiv. Nećete pogriješiti servirate li ga uz lagana jela poput hladnih predjela, salata i snackova, ali i jela od bijelog mesa, umaka i morskih specijaliteta. Dobro ohlađeno na temperaturi od osam do deset stupnjeva Celzijevih ovo je vino za uživanje u vrućim ljetnim danima.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.