Svibanj ne slavi samo ljepote proljeća i dulje dane, već i jedan od najljepših životnih užitaka: masturbaciju. Da, dobro ste čuli! Mjesec masturbacije je pred vratima, a LELO će vam pomoći s korisnim savjetima da proslavite ljubav prema sebi.

masturbacija

U svijetu u kojem je užitak često stigmatiziran, mjesec masturbacije podsjeća nas da ona nije samo prirodan, već i ključan aspekt seksualnog zdravlja I sreće koji pozitivno utjeće i na raspoloženje.

Između ostalog, može poboljšati san, pomaže u ublažavanju stresa, poboljšava seks, pomaže u ublažavanju menstrualnih grčeva, besplatna je i zabavna. Stvarno još niste sigurni?

Proslavite sa stilom mjesec masturbacije, podijelit ćemo s vama nekoliko ideja za putovanje samospoznaje i ispunjenja.

Možda intenzivno ''vježbate'' od tinejdžerske dobi, ali kad ste zadnji put provjerili svoju tehniku? Bez obzira imate li klitoris ili penis, postoji puno različitih načina da usavršite svoje vještine. Istražili smo neke od neobičnijih načina masturbiranja, a u čast isprobavanja novih stvari, prekrižite nekoliko aktivnosti sa svog "seks popisa" u nastavku.

Masturbirajte s više igračaka: Stimulacija nije uvijek ograničena na jedno glavno područje, stoga istražite svoje druge erogene zone pomoću  seks igračaka koje mogu povećati ukupni užitak.

Masturbacija pod tušem: Masturbacija je prekrasan čin ljubavi i istraživanja. Stvorite ugođaj osvjetljenjem, omiljenom glazbom ili mirisnim svijećama kako biste stvorili senzualnu atmosferu u svojoj kupaonici. Neka istraživanja pokazuju da hladna voda pojačava protok krvi i oslobađa endorfine, no ako više volite toplu vodu ne brinite se jer ih oslobađaju i sami orgazmi.

Istražite višestruke orgazme: Zapalite svijeću, pustite omiljenu glazbu za masturbaciju i odvojite malo vremena kako biste istražili seksualne granice svog tijela. Znate što vas najviše pokreće i što god to bilo, držite se toga. Briga o sebi dolazi u raznim oblicima, baš kao i orgazam.

Usudite se istraživati: Mjesec masturbacije savršeno je vrijeme za odlazak u nepoznate teritorije i istraživanje novih senzacija. Isprobajte različite tehnike, od nježnih do intenzivnijih. Pokušajte uključiti erotiku, senzualnu masažu ili  edging kako biste začinili stvari i otkrili nove razine užitka.

Masturbirajte pred partnerom: Uzajamna masturbacija omogućuje vam da istražite ekshibicionizam, no na žalost malo ljudi koristi ovu sjajnu alternativu penetrativnom seksu. Ovo je također prilika da svom partneru pokažete što volite.

Budite kreativni: Mjesec masturbacije je proslava užitka u mnogim oblicima. Bez obzira volite li sporo i senzualno ili brzo i žestoko, ne postoji ispravan ili pogrešan način masturbiranja. Budite kreativni sa svojim solo ''vježbama'' i isprobavanjem različitih položaja, lokacija ili uključivanjem rekvizita i igračaka za dodatno uzbuđenje.

Bez obzira jeste li iskusni profesionalac ili ste novi u svijetu masturbacije, pristupite mjesecu koji je pred vama raširenih ruku i otvorenog uma.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.