Prvi sveobuhvatan program nuMe od sada možete pronaći i u Hrvatskoj te stvoriti najbolju verziju sebe

nume

U današnje vrijeme prosječna žena ima sve manje vremena brinuti se za sebe. Opterećena brojnim ulogama koje svakodnevno ispunjava, često zaboravlja onu najbitniju – pobrinuti se za sebe i svoje zdravlje. Upravo to je razlog zbog kojeg posežemo za nezdravim, brzim i jednostavnim rješenjima u prehrani, koja naše tijelo grade u figuru koju kasnije pokušavamo sakriti, što vrlo često utječe na naše samopouzdanje, ali i na sve druge aspekte našeg života.

S ambicijama za postavljanje novog standarda proizvoda za mršavljenje, razvijena je inovativna nuMe dijetalna prehrana u vrlo niskokaloričnoj dijeti (VLCD - Very Low Calorie Diet) s kojom osoba unese manje od 800 kcal dnevno. Vrlo niskokalorična dijeta s nuMe dijetalnom prehranom s kolagenom omogućila je mršavljenje koje tijelu nudi sve što mu je potrebno: esencijalne vitamine, minerale, proteine i vlakna bez dodanog šećera, bez glutena i bez GMO.

www.nu-me.eu

nume

Klinički dokazano, nuMe dijetalna prehrana s kolagenom omogućava u prvom redu promjenu prehrambenih navika, jer se osoba navikne jesti male količine 6 puta dnevno i posljedično smanji obujam želuca. NuMe dijetalna prehrana, koja se sastoji od nuMe slim napitaka, nuMe slim juha te nuMe slim pločica s kolagenom, je hrana za posebne prehrambene potrebe:

- za dijetalnu prehranu bolesnika sa srednje visokim ili visokim stupnjem pretilošću
- kao jedini izvor hrane kod vrlo niskoenergetskih dijeta (>800 kcal)
- za dijetalnu prehranu osoba s indeksom tjelesne mase većim od 30 kg/m2
- za dijetalnu prehranu osoba s indeksom tjelesne mase većim 27 kg/m2, ako su već prisutne druge udružene bolesti (visok krvni tlak, diabetes tipa 2, itd.)

nume

Tako je učinkovitost nuMe dijetalne prehrane provjerena i potvrđena u brojnim kliničkim studijama i pozitivnim tvrdnjama sa strane Europske agencije za sigurnost hrane. A nuMe nisu samo proizvodi. nuMe je potpuni, 360° koncept razvijen u suradnji s liječnikom, osobnim trenerom i nutricionistom koji objedinjuje sve zakonitosti dobrog i zdravog izgleda. Uz nuMe prehranu dolazi i jedinstveni program tjelovježbi te potpuna podrška kroz provedbu motivacijskog plana, usvajanja novih znanja i stila života.

Naravno, ne zaboravimo i dizajnersko, multifunkcionalno i ekološko pakiranje svjetskog dizajnera Karim Rashida, koje u potpunosti zadovoljava istančani ukus moderne žene.

nume

Kako izgledaju nuMe programi?

Želite li samo vratiti svoju nekadašnju idealnu liniju, izgubiti kilograme nakupljene u trudnoći, pripremiti tijelo za bikini sezonu ili u potpunosti promijeniti svoj izgled, izaberite nuMe program koji individualno zadovoljava vaše potrebe.

nume

Uz čak 6 obroka dnevno, osjećaj gladi sveden je na minimum uz unos svih potrebnih dnevnih nutrijenata i bjelančevina koje štite mišičnu masu, a želju za slatkim lako možete zadovoljiti Slim Boostom, voćnom karamelom s neodoljivim okusom jagode. S obzirom da je za odličan izgled važna i naša koža, nuMe proizvodi sadrže kolagen koji poboljšava njenu elastičnost pa se bez poteškoća prilagođava novoj liniji, bez obzira na potencijalni gubitak od čak 1,5 – 3 kilograma tjedno. nuMe je program za svaku ženu koja teži promjeni i želi konačno staviti svoje tijelo, um i zdravlje na prvo mjesto.

Započnite svoje nuMe putovanje, stavite vlastite interese na prvo mjesto i konačno postignite svoje ciljeve te ustvarite najbolju verziju sebe. Nemojte se bojati neuspjeha, vaš najveći neprijatelj krije se upravo u strahu i izlikama.

nume

Potražite novu sebe na: www.nu-me.eu i u dm prodavaonicama.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.