Upoznajte dobitnice nuMe total makeovera, Annu Dumičić i Iru Dobrić te Tamaru Šišić Kramer, osobnu trenericu i life coacha koja će im biti oslonac na njihovom nuMe putovanju!

nume putovanje

Dobitnice Anna Dumičić i Ira Dobrić s nuMe proizvodima

Dobitnice nuMe total makeovera, Anna Dumičić i Ira Dobrić, započele su svoju nuMe transformaciju pod budnim okom Tamare Šišić Kramer. Na 8-tjednom putovanju do nove sebe, nuMe im je osigurao tromjesečnu zalihu nuMe slim prehrane koja se sastoji od nuMe slim napitaka, nuMe slim juha te nuMe slim pločica s kolagenom koji poboljšava elastičnost kože tijekom procesa mršavljenja pa se ona bez poteškoća prilagođava novoj liniji, Tamarino savjetovanje i coaching, tjedna mjerenja i treninge koje će raditi kod kuće po aktivaciji NBG Plana koji obuhvaća plan vježbanja, coachinga i motivacije.

nuMe All in One Slimming & Beauty prehrana je odlična pomoć na putu transformacije jer su rezultati vrlo brzo vidljivi uz potencijalni gubitak od čak 1,5 – 3 kilograma tjedno. Naime radi se o dijetetskoj hrani za posebne prehrambene potrebe pretilih osoba koja se upotrebljava kao potpuni prehrambeni nadomjestak i jedini vid ishrane.

Šest punovrijednih obroka dnevno kod vrlo niskoenergetskih dijeta do 800 kalorija, namijenjeni su osobama s indeksom tjelesne mase većim od 30 ili 27 te ako su već prisutne druge udružene bolesti (visok krvni tlak, dijabetes tipa 2, itd.). Ovakav tip prehrane u prvom redu omogućava promjenu prehrambenih navika, posljedično smanjuje obujam želuca jer se osoba navikne jesti male količine više puta dnevno, značajno snižava visok krvni tlak, visok nivo šećera u krvi i kolesterol. Osjećaj gladi sveden je na minimum zbog unosa svih potrebnih dnevnih nutrijenata i bjelančevina koje štite mišićnu masu, a želja za slatkim lako se zadovolji sa Slim Boostom, voćnom karamelom okusa jagode s glukomananom.

Pored toga, prehrana sadrži sve što je tijelu potrebno – sve makronutrijente u samo 118 kcal u jednom obroku kao i sve esencijalne vitamine, minerale i vlakna bez dodanog šećera, bez glutena i bez GMO. Navedeni makro i mikro nutrijenti tijelu će dati osjećaj sitosti te osigurati dobro raspoloženje jer neće nedostajati niti jedna od esencijalnih hranjivih tvari. Tako tijelo dobiva mogućnost da "otopi" sve zalihe masnoća i postiže se gubitak težine. Učinkovitost nuMe prehrane provjerena je i potvrđena u brojnim kliničkim studijama i pozitivnim tvrdnjama sa strane Europske agencije za sigurnost hrane.

Predstavimo ih!

nume mrsavljenje

Tamara Šišić Kramer, nuMe kreativna direktorica, osobna fitness trenerica i life coach

Tamara Šišić Kramer je voditeljica razvojnog tima nuMe proizvoda koje je razvijala dvije godine s ekipom međunarodnih stručnjaka. Tamara je prošla svoj put transformacije koji ju je inspirirao za stvaranje nuMe linije proizvoda putem koje je odlučila ponuditi cjelovito, kvalitetno, učinkovito i dugoročno rješenje onima koji žele promjene i ustrajni su u tome da promijene svoje živote.

nume mrsavljenje

Anna Dumičić

Anna Dumičić je 38-godišnja savjetnica za pravne poslove željna poticaja i motivacije za mršavljenjem. Kao najveći problem je istaknula brzo odustajanje nakon prvih izgubljenih kilograma i promjena joj je potrebna iz temelja. Kao cilj je postavila svoju idealnu i do sada nedostižnu težinu od 70 kilograma, a za koju vjeruje da će postići uz svu Tamarinu podršku i stručne savjete.

Nakon prvih dana korištenja, oduševljena je povrtnom juhom, njenim okusom, začinjenošću i samom strukturom dok za nuMe Slim bar kaže da je značajno bolji od većine barova za mršavljenje. Od nuMe shakeova ističe one okusa francuske vanilije i čokoladnog muffina, koji joj pomažu zadovoljiti želju za slatkime.

nume mrsavljenje

Ira Dobrić

Ira Dobrić je 30-godišnja majka troje djece i supruga koja je odlučila uzeti život u svoje ruke i promijenti ga, kako zbog sebe tako i zbog svojih ukućana. Ovo putovanje joj je veliki izazov jer je do sada živjela na polugotovim jelima i brzoj hrani. Na prvom susretu je dobila odlične savjete od Tamare i fitness trenerice Marine, za koje navodi da su joj dale sasvim drugačiji pogled na život.

Kao svoje favorite u prvih nekoliko dana korištenja navodi nuMe shake od francuske vanilije i čokoladni muffin te nuMe Slim Boost karamele i nuMe Slim bars koji su joj raj za nepce. Kavu je zamijenila nuMe shakeom s okusom cappuccina, dok nuMe shake s okusom rajske borovnice i maline uzima ohlađen kao jogurt. Veseli se napretku i odlično je prihvatila nuMe vrstu niskokalorične prehrane.

nuMe nije samo novi način prehrane, nuMe je potpuna transformacija izvana i iznutra. Uz pomoć Tamare, naše Anna i Ira će prolaziti tjedna savjetovanja na kojima će otkriti koliko teže njihove emocije, usvojiti novi način razmišljanja i života i otpustiti stare obrasce. Kao rezultat, svaka od naših dobitnica će moći pokazati novu sebe koju je dugo skrivala iza svojih kilograma.

Njihov napredak pratite svakog tjedna na Femina.hr portalu i pružite im podršku na njihovom putu do potpune tranformacije!

Na raspolaganju su vam već sastavljeni nuMe Slim paketi koji sadrže dovoljno obroka za potpunu zamjenu svih obroka dana u razdobju 1-, 2- i 4-tjedna gdje uz paket prehrane dobivate i online NBG Plan.

Za vrijeme trajanja nuMe Total Makeovera svim čitateljica Femina.hr nudimo 15% popusta na sve pojedinačne nuMe proizvode kao i DODATNIH 15% popusta na sve nuMe Slim Pakete s promo kodom FEMINA15 na http://www.nu-me.eu

nuMe Slim prehranu možete pronaći na webshopu www.nu-me.eu i u dm prodavaonicama. Za sva pitanja i savjetovanje pišite na customercare@nu-Me.eu ili call centar +386 30 709 409.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.