Gyms4you, lanac fitness klubova nastalih po europskom konceptu, otvorio je vrata svog prvog kluba u Centru Bundek u Zagrebu

gyms4you centar bundek, zagreb

Na lokaciji Centra Bundek svoja vrata otvorio je prvi Gyms4you fitness klub. Riječ je o lancu fitness klubova nastalih po europskom konceptu, zahvaljujući kojem je Gyms4you jedini fitness klub u Hrvatskoj koji radi non stop, svih 7 dana u tjednu, od 0 do 24 sata, pa tako svi članovi imaju priliku vježbati u bilo koje doba dana ili noći, ovisno o svojim afinitetima i vremenu.

Gyms4you je jedinstven i po tome što se u teretanu ulazi skeniranjem otiska prsta. Svaki Gyms4you član dobiva i člansku iskaznica, koja je osobna i jedinstvena, a s obzirom da će se do kraja 2015. godine otvoriti još nekoliko Gyms4you fitness klubova po Zagrebu i drugim gradovima Hrvatske, jedna će iskaznica vrijediti na svim lokacijama.

Gyms4you fitness klubovi namijenjeni su svima koji brinu o zdravom načinu života i uključuju vježbanje kao dio svakodnevnice, bez obzira jesu li rekreativci i početnici ili sportaši i osobe koje već duže vrijeme vježbaju. Svim zainteresiranim potencijalnim članovima Gyms4you nudi i mogućnost jednog probnog vježbanja, unutar radnog vremena recepcije, od 7 do 23 sata, a dva puta tjedno (utorkom i četvrtkom od 18 do 19 h u Centru Bundek) članovima će na raspolaganju biti osoblje fitness kluba koje će ih upoznati sa spravama i najboljim načinima upotrebe.

Na ukupno 600 m² moderan prostor Gyms4you fitness kluba u Centru Bundek u potpunosti je prilagođen namjeni (od opreme, klimatizacije i funkcionalnosti), te zadovoljava najviše standarde na fitness tržištu. Dvorana je opremljena kvalitetnom i renomiranom Technogym opremom i spravama za vježbanje: pokretne staze za trčanje, roweri, bicikli, klupe i utezi, orbitreci, girje i bučice, sprave za ruke, noge i sl..

gyms4you centar bundek, zagreb

Za uspješan funkcionalni trening u Gyms4you fitness klubu poseban je naglasak na spravi naziva OMNIA

Omnia nudi neograničene mogućnosti treniranja, te istovremeno zadovoljava široki spektar: snagu, izdržljivost, stabilnost, fleksibilnost, koordinaciju i brzinu. Vježbanje na OMNIA-i jednako se preporuča i rekreativcima i sportašima, a zbog svoje modularnosti i dizajna povećava interaktivnost članova.

Ideja Gyms4you koncepta je povećati cjelokupno zdravlje i kvalitetu života svakog pojedinca, jačati svijest o rekreaciji i vježbanju, te poticati održavanje kondicije, čime se uvelike popravlja kvaliteta života i osjećaj vlastite vrijednosti.

gyms4you centar bundek, zagreb

Ivana Dović, Michael Dović i Iva Šulentić

Nakon otvorenja prvog kluba u Centru Bundek, Gyms4you nastavlja ekspanziju, te se već 12.02.2015. otvara novi klub, i to u VMD Kvartu u Strojarskoj ulici u Zagrebu. Do kraja 2015. godine najavljeno je otvorenje Gyms4you fitness klubova po cijelom Zagrebu, kao i u drugim hrvatskim gradovima.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.