Istraživanja pokazuju da skladna seksualnost jača imunološki sustav, oslobađa od traume te nas čini otpornijima na svakodnevni stres kojem smo svi izloženi

tantricki seksPredavanje „Ljubav i tijelo" održat će se u ponedjeljak 08.06.2009. u knjižari Mozaik knjige na Opatovini 13, s početkom u 18:30. Predavač, a ujedno i autor knjige „Ljubav i tijelo", je Davor Stančić.

Predavanje „Ljubav i tijelo" posvećeno je novom pristupu seksualnosti i intimnosti, te njegovanju fiziologije ljubavi. Ispunjavajući seksualni život izvor je energije, entuzijazma i motivacije za ostvarenje velikih ciljeva. Osim toga, istraživanja pokazuju da skladna seksualnost jača imunološki sustav, oslobađa od traume te nas čini otpornijima na svakodnevni stres kojem smo svi izloženi.

Za dvoje ljudi koji žele zajednički život i rast ovaj novi pristup seksualnosti i intimnosti, omogućuje produbljenje emocionalnih odnosa, izvor je blaženstva i ushita te daje konkretne i brze rezultate za svakog pojednica i za svaki odnos.

Davor Stančić, psihoterapeut i seksološki savjetnik, više od 35 godina bavi se područjem razvoja svijesti i podučava različite praktične metode osobnog razvoja. U svojoj knjizi „Ljubav i tijelo" koja je dostupna i na engleskom jeziku, pokazao je da tantrički pristup seksualnosti ima dubokih znanstvenih opravdanja.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.