Holistička oaza, meditacija u visinama ili online seansa gdje i kad je želite? FOREO vam donosi ideje za uživanje u nezaboravnom opuštanju duha i tijela gdje god se nalazili

foreo i joga

Joga, tisućljetna tradicija opuštanja duha i tijela i dalje je jedna od najomiljenijih holističkih i sportskih disciplina na svijetu. Zvijezde koje redovito uživaju u njezinim benefitima svakodnevno dijele svoj napredak na društvenim mrežama, a iz nje se rodio i novi veliki trend Yotox, koji u zanimljivom konceptu spaja jogu i toniranje lica za kvalitetne rezultate bez nužnog pribjegavanja botoxu. Festivali, flash mobovi, holistički centri, kampovi u visinama ili online treninzi koji su u karanteni i novom načinu životu doživjeli ogromnu popularnost – bezbroj je načina na koji možete prakticirati jogu i meditaciju, a švedski beauty i wellness div FOREO donosi vam skincare savjete uz koje ćete uživati u nezaboravnom opuštanju duha i tijela. 

UFO 2: Tretman maskama za lice koji će vas lansirati u Zen mode

Opuštajuća termoterapija, okrepljujuća krioterapija, tonizirajuće T-Sonic pulsacije uz niz maski za s lice s vrhunskim formulama bogatima njegujućim aktivnim sastojcima: ovo su beauty i wellness tajne koje UFO 2 čine savršenim intenzivnim tretmanom maskama koji će se pobrinuti za vašu kožu na holistički način i pružiti joj spa iskustvo, njegu te čvrst i sjajan izgled gdje god se nalazili! Uz to, opušteni glas aplikacije FOREO For You, s kojom je uređaj povezan, odvest će vas na meditacijsko putovanje za sva osjetila. 

foreo i joga

Detoksikacijska maska za lice? Green Tea!

Ako želite dodatni nalet detoksikacijske energije, zašto se ne biste razmazili moćnom UFO Green Tea maskom iz Farm to Face linije? Bogata snažnim aktivnim sastojcima poput zelenog čaja iz Japana, ova maska za lice inspirirana korejskom njegom i kreirana od ultra mekanih i dermatološki testiranih mikrovlakana će, u kombinaciji s UFO 2, podignuti vaš beauty i wellness ritual na novu razinu. Učinkovita detoksikacijska i njegujuća svojstva usrećit će vašu kožu i pružiti joj svjež i relaksiran izgled, baš poput kvalitetne joga seanse!

foreo i joga

Napunite se energijom uz LUNA 3 uređaj za dubinsko čišćenje i masažu lica! 

Na kraju svog joga treninga, ne zaboravite temeljito očistiti lice. LUNA 3, FOREO-v revolucionarni gadget za dubinsko čišćenje i masažu lica učinkovito i nježno uklanja bakterije, nečistoće i višak sebuma – što je posebno važno u novoj svakodnevici. Zahvaljujući njezinom mekanom silikonu, revitalizirajućim T-Sonic pulsacijama i četiri različita modela masaže, LUNA 3 je savršen odabir za postizanje svježe, blistave i zategnute kože za osjećaj poput onoga nakon najintenzivnijeg treninga joge! 

UFO 2 i pripadajuće maske za lice te LUNA 3 uređaj dostupni su na www.foreo.com i kod odabranih partnera. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.