Zašto su Francuskinje jednako zanosne u majici i trapericama kao i u skupoj dizajnerskoj haljini? Kako uspijevaju ostati vitke? Zašto su uvijek ukusno odjevene i besprijekorno njegovane? U čemu je tajna njihova atraktivnog i seksi izgleda? Zašto su zavodljive i koketne? Kako uspijevaju biti elegantne od osamnaeste do osamdesete godine? Sve to otkriva knjiga "Dva ruža i ljubavnik"

dva_ruza_i_ljubavnik"Dva ruža i ljubavnik" neodoljiv je, šarmantan, nadahnut, šik vodič koji otkriva tajne francuske elegancije i stila, senzualnih užitaka i zavodljive ženstvenosti, životne mudrosti i radosti življenja (radosti života).

Otkriva nam onaj slavni francuski je ne sais quoi - ono nešto - i daje odgovor na esencijalno pitanje kako izgledati dobro i osjećati se dobro.

Tako je novi naslov izdavačke kuće Mirakul svojevrstan nastavak bestselera "Zašto se Francuskinje ne debljaju" i "Kako Francuskinje uživaju u životu" Mireille Guiliano.

Helena Frith Powell upoznaje nas s tajnom francuske ljepote i stila, profinjenosti i zamamnog šika, istražuje strast Francuskinja prema svilenom rublju, parfemima i kremama.

Otkriva kako su seks i zavođenje (ta važna vještina, ali i ključ njihova samopouzdanja), dio kulture Francuskinja poput sira i vina, povjerava nam kako je i zašto u ljubavi baš sve dopušteno, pa i preljub, taj šarmantni začin životu -  les petites aventures...

Saznajemo i kako čitanje Flauberta pozitivno djeluje na seksepil i zašto je Francuskinjama kultura važna gotovo jednako kao i moda, zašto im je znanje i duhovnost seksi, kako ostaju vitke, premda uživaju u hrani, kako postižu maksimalan učinak uz minimalan trud, te kako stare sa stilom, dostojanstveno i bez botoxa.

O autorici:

Helena Frith Powell, modna i lifestyle novinarka, ima stalnu kolumnu u Sunday Timesu naslovljenu Francuska ljubavnica, a piše i za The Daily Mail, The Daily Telegraph i The Mail on Sunday. Diplomirala je na Sveučilištu u Durhamu, a u tinejdžerskim danima radila je i kao model, te vodila štand s odjećom na Camden Locku u Londonu, prodajući odjeću koju je sama kreirala. Trenutno živi u pokrajini Languedoc na jugu Francuske sa svojim suprugom i njihovo petero djece.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.