Uživat ćete u odličnom novom filmskom hitu velikoga Woodyja Allena! „Ponoć u Parizu" prekrasan je film, ne samo zbog plejade slavnih glumaca ili Woodyjeve maestralne režije, već prije svega zbog ljepote svoga glavnog „glumca" - neponovljivog Pariza!

ponoć u parizu

Tri čitateljice kojima Blitz Cinestar i Femina.hr daruju po dvije ulaznice za romantičnu komediju „Ponoć u Parizu", s Owenom Wilsonom i Rachel McAdams u glavnim ulogama, su:

IVANA JURIć, ZAGREB

NEDA BEZINA, SPLIT

JELENA TODOROVIć, RIJEKA

Napomena: svoje ulaznice možete podići od dana objave dobitnika (petak, 23. rujna) do četvrtka 29. rujna, uz predočenje osobne isprave, na blagajnama kina Blitz Cinestar (Zagreb, Osijek, Split, Rijeka, Zadar, Šibenik).

„Ponoć u Parizu" romantična je komedija o holivudskom scenaristu koji fantazira da napusti Hollywood i postane ozbiljan pisac. Priča prati zaručnike Gila (Owen Wilson) i Inez (Rachel McAdams), koji putuju u Pariz na odmor. Gil je pisac u blokadi koji se zaljubljuje u grad i želi se preseliti u njega poslije svadbe, ali Inez ne dijeli njegovo mišljenje. Nakon što Inez ode na ples, Gil kreće u ponoćnu šetnju. U svojim noćnim lutanjima romantičnim ulicama susreće glavne aktere pariškog zlatnog doba iz 20-tih godina prošlog stoljeća. S Hemingwayem, T.S. Eliotom i Fitzgeraldima obilazi kultna mjesta, a druži se i s Picassom, Dalijem i njihovim ljubavnicama i muzama... Gil otkriva pravo srce velegrada i nepresušni izvor inspiracije za pisanje, no sve je dalji od žene koju treba oženiti...

Igraju: Owen Wilson, Rachel McAdams, Kathy Bates, Kurt Fuller, Michael Sheen, Carla Bruni, Marion Cotillard.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.