Femina.hr i tvrtka Stil d.o.o. daruju vam prekrasan ritual čaja - osvojite pakete prirodnih, izvorno hrvatskih eko čajeva, vrhunske kvalitete – u paketu se nalazi kvartet zdravih, ukusnih i mirisnih Bionektar čajeva – od kamilice, mente, melise i koprive

bionektar i femina čajevi

Tri čitateljice koje od Femine i tvrtke Stil d.o.o. dobivaju paket od četiri čaja – od kamilice, mente, melise i koprive, su:

SNJEžANA šOšE, KARLOVAC

ORNELA SALVADOR, RIJEKA

MAJA STJEPANOVIC, VUKOVAR

 

Bionektar čajevi su izvorni hrvatski eko proizvod potvrđene kvalitete i vrhunskih standarda, koje proizvodi slavonska tvrtka Stil d.o.o. Prepoznavši iznimnu kvalitetu Bionektar čajeva, Femina.hr preporučuje njihovu kupnju pa ćete ih u trgovinama lako prepoznati i po našem logou na kutijici.

Ukusni, mirisni i ekološki, Bionektar čajevi sadrže samo ono najbolje od ljekovitog bilja domaćeg podneblja. Za početak, predstavljamo vam klasični kvartet čajeva – od kamilice, mente, melise i koprive – četiri prekrasna, bogata okusa, s nevjerojatnim blagodatima za zdravlje.

Kamilica - blagotvorni učinak čaja od kamilice čini ga neizostavnim saveznikom u rješavanju mnogih tegoba. Čaj od kamilice opušta, dobar je za probavu, ublažava bol, smanjuje razne vrste osipa, a pomaže i kod grčeva. Poznato je da poboljšava izgled kože, a kosu čini zdravijom i čvršćom. Često se koristi za ublažavanje menstrualnih tegoba.

Kopriva - čaj od koprive daje velik doprinos detoksikaciji organizma, a od davnina je korišten za liječenje upala mokraćnih putova i niza bubrežnih bolesti. Vjeruje se kako povoljno utječe na metabolizam i ojačava imunitet. Velike količine kalija u koprivi čine je prirodnim diuretikom, a željezo u koprivi pomaže pri stvaranju crvenih krvnih zrnaca. Čaj od koprive djeluje na pročišćavanje krvi, potiče obnovu stanica, pomaže problematičnoj koži, potiče sagorijevanje masnoća te općenito dobro djeluje na organizam.

Menta - izuzetno pun i ugodan miris i okus često u drugi plan stavljaju brojna ljekovita svojstva ovog posebnog čaja. Menta – kraljica čaja je vrlo učinkovita kod liječenja prehlade, pomaže i kod probavnih tegoba jer smiruje nadraženi želudac i crijeva te smanjuje nadutost. Menta zaista povoljno djeluje na živčani sustav pa se preporučuje razdražljivim i anksioznim ljudima, pomaže kod glavobolje, nesanice, vrtoglavice, migrene i mučnine.

Melisa - čaj od melise uistinu je dragocjen napitak. Melisa je biljka s brojnim blagotvornim djelovanjima na organizam. Miris melise pomaže kod cijelog niza psihičkih problema. Osim što je saveznik u borbi protiv depresije, ona poboljšava pamćenje, krijepi duh, suzbija napetost, priziva lijepe misli te se suvereno nosi sa stresnim poremećajem kao i s anksioznošću. Vjeruje se kako ima antivirusna svojstva.

Bionektar čajeve koje preporučuje Femina.hr, možete kupiti u trgovinama zdrave hrane Bio&Bio, trgovinama Garden te u trgovini Natura Eko Etno u Green Gold centru (u Zagrebu). Također, možete ih naručiti preko Facebooka ili Bionektar web stranice.

Pratite: Bionektar na Facebooku
Bionektar web

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.