Kada bi svaki obrok bio zdrav i ukusan, našoj kulinarskoj sreći ne bi bilo kraja. Ponekad moramo žrtvovati hranjivost namirnica, a ponekad užitak koji osjećamo prilikom jela. No, uz Philipsov sokovnik, u kuhinji će se sretno spojiti razum i srce

philips_sokovnikDva nova Philipsova sokovnika HR1861 i HR1865 oba izrađena od visokokvalitetnog anodiziranog aluminija idealni su za brzu i jednostavnu pripremu ukusnih i zdravih sokova od svježeg voća i povrća.

Slasni obroci puni vitamina i minerala pravo su osvježenje u vrućim ljetnim danima te izvrstan dodatak raznovrsnoj prehrani. Jednostavna priprema sočnog osvježenja osigurana je zahvaljujući širokoj cijevi za punjenje u koju je moguće ubaciti cijelo voće bez rezanja i tako brzo pripremiti ukusni zdravi međuobrok za cijelu obitelj.

Oba aparata snage 700 W omogućuju maksimalno cijeđenje slatkog soka iz svih vrsta voća i povrća zahvaljujući posebnom filtru s gustom mrežom izrađenom od nehrđajućeg čelika. Ovaj filtar potpuno cijedi sok iz svježih namirnica i tako pruža najveću količinu zdravog soka.

Uz nove Philipsove sokovnike nije potrebno brinuti o količini voća i povrća ukoliko sok pripremate za više osoba. Naime, zahvaljujući velikom kapacitetu spremnika za pulpu od 2 litre te posude za sok od 1,5 litre moguće je samo jednim punjenjem i bez dodatnog pražnjenja spremnika pripremiti veliku količinu soka.

Široki izbor različitog voća i povrća pruža brojne mogućnosti u kreativnim i zanimljivim  receptima, a zahvaljujući različitim brzinama cijeđenja moguće je obrađivati meko i tvrdo voće i povrće bez ograničenja.

Kako bi mogli dulje uživati u omiljenim sokovima, Philips je pojednostavnio čišćenje i održavanje aparata pa se tako dijelovi sokovnika mogu prati u perilici posuđa. Uz sokovnike u pakiranju dolazi i knjižica s receptima s deset najboljih kombinacija okusa.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.