Ljubavni roman bez premca "Predaj se ljubavi" prvi je nastavak vruće trilogije koja će vam zarobiti srce, ali i razigrati vaš pogled na strast i požudu. Ovaj bestseler proizašao je iz pera J.C. Reed, autorice koja piše strastvenu suvremenu prozu s pravom dozom tajanstvenosti

predaj se ljubavi

S citatom poput ovog postat ćete opsjednuti uzbudljivom, ljubavnom i naelektriziranom pričom poslije koje nećete moći dočekati novi nastavak, ali i tada htjeti još i još: „Bio je omamljujuć i božanstven. Ma kakav božanstven. Bio je prelijep. Od glave do pete totalno čaroban, da poludiš. Na ljestvici od jedan do deset, bio je stotka."

Susret s Jettom bio je poput munje. Opasan. Bilo ga je bolje ne dirati. Bilo je bolje što prije ga zaboraviti. Ali munja uvijek udara dvaput... Brooke Stewart, agentica za prodaju nekretnina, nije cura od ozbiljnih veza. Kad je pošalju na službeni put kako bi dogovorila prodaju jednog imanja, otkrije da je njezin novi šef nitko drugi nego tip kojeg je nedavno nakon vruće noći ostavila nagog u krevetu. Seksi, opasno zgodan i bahat, Jett Mayfield privlači nevolje i žene poput gromobrana. Ali one večeri kad upozna Brooke, dobit će više no što je očekivao. Zelenooki milijunaš i zavodnik nije navikao prihvaćati ne kao odgovor i nema namjeru to činiti ni u budućnosti. Kad Jett predloži dva mjeseca seksa bez obveza, Brooke se zainteresira i prihvati njegov prijedlog. Ni ne sluti da je Jett odlučio osvojiti upravo onu ženu koju ne može imati, sve dublje je uvlačeći u svoj opasan svijet.

O autorici: J.C. REED suvremena je američka autorica koja je trilogijom romana koja se sastoji od romana "Predaj se ljubavi", "Osvoji ljubav" i "Sačuvaj ljubav" osvojila vrhove ljestvica najprodavanijih knjiga New York Timesa, Wall Street Journala i USA Todaya. Njezini zavodljivi i vrući romani začinjeni su i mnogim tajnama te ne čudi što su osvojili srca čitateljica širom svijeta.

Prijevod: Mirna Čubranić

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.