U izdanju Mozaika knjiga upravo je izašao prvi dio iz serije romana nadarene spisateljice Emme Chase, koji se s romanima "Uvrnuti", "Ukroćeni" i "Povezani" pretvorio u pravu književnu senzaciju i zasjeo na vrhove ljestvica najprodavanijih knjiga New York Timesa i USA Todaya

emma chase, zapleteni

Svakom stranicom čitatelj se uvlači u zavodljivi zagrljaj koji ne prestaje do samog kraja. Razrada likova snažno ulazi u klasične zavodničke stereotipe, ali ipak neprestano iznenađuje svojim duhovitim šarmom i strastvenom privlačnošću. Znamo da će dojam pojedinih citata dugo ostati u vašem pamćenju, ali ako ih mislite upotrijebiti u nekoj posebnoj prilici – upotrijebite ih s oprezom.

Kad bogat, naočit i bahat muškarac sretne lijepu, briljantnu i ambicioznu ženu, njihovi će odnosi nedvojbeno postati ZAPLETENI. Drew Evans sklapa milijunske poslove i samo osmijehom zavodi najljepše Njujorčanke. Zašto je onda sedam dana zatvoren u svom stanu, nesretan i potišten? Reći će vam da boluje od gripe, ali svi znamo da to zapravo nije istina. Kad tvrtka za investicijsko bankarstvo Drewova oca zaposli Katherine Brooks kao novu suradnicu, u životu toga drskog plejboja zavlada kaos. Profesionalno ga nadmetanje s njom uzrujava, privlačnost koju osjeća prema njoj odvraća mu pozornost, a nesposobnost da je namami u krevet čini ga očajnim.

O autorici: EMMA CHASE proslavila se romanom "Zapleteni " koji se s romanima "Uvrnuti", "Ukroćeni" i "Povezani " pretvorio u pravu književnu senzaciju i zasjeo na vrhove ljestvica najprodavanijih knjiga New York Timesa i USA Todaya. Tijekom dana Emma Chase odana je supruga i majka dvoje djece koja živi u malom, ruralnom gradiću New Jerseyu. No noću ona postaje prava „ratnica-spisateljica", koja se potpuno predaje i troši sate kako bi dostojno oživjela šarolike likove i njihove beskrajne budalaštine. U dugogodišnjoj je ljubavnoj vezi s kofeinom. Emma je također i strastvena čitateljica. Prije no što je dobila djecu znala je čitati cijele knjige u jednom danu. Pisanje joj je oduvijek bila strast, a 2013. godine izdavanjem debitantskog romantičnog romana Zapleteni napokon joj se ostvario san da postane pravom spisateljicom.

Prijevod: Aleksandra Barlović

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.