PaštaRIa je novi domaći brend tjestenine iza kojeg stoji PIK Rijeka, s tradicijom dugom 65 godina. Nakon predstavljanja u Sherry's Wines & Bites restoranu u središtu Zagreba, PaštaRIa je odmah dobila nove ljubitelje među kojima su i popularni gastro bloger Domagoj Jakopović Ribafish, mlada glumica Mirna Medaković te fitness trener Mario Valentić

paštaria tjestenina

Tjesteninu možete pripremiti na nebrojeno načina, no samo je jedna PaštaRIa koja će zavesti vaše nepce i učiniti da se jedan običan, brzo pripremljen ručak pretvori u pravi gurmanski doživljaj. Iza ovog vrhunskog domaćeg brenda stoji PIK Rijeka, poznato ime među ljubiteljima kvalitetne tjestenine s tradicijom dugom 65 godina.

„Ljubav prema pašti započela je prije više od 170 godina, kad su u Rijeci postavljena prva manufakturna postrojenja. To je ujedno bio početak proizvodnje tjestenine u Hrvatskoj, a Riječka tjestenina postala je simbolom tradicije i kvalitete. Te iste vrijednosti vrhunske kvalitete i duge tradicije prenijeli smo i u svježe redizajniran brend PaštaRIa.", ističe Izabel Dejhalla iz PIK-a Rijeka.

paštaria tjestenina

Penete, vijke, šurlice, šubiote, puže, leptire ili špagete od najbolje durum pšenice, jaja ili obogaćene špinatom i rajčicom od sada možete pronaći u novom pakiranju i pod novim zvučnim imenom PaštaRIa koji budi maštu i otvara apetit.

paštaria tjestenina

Nastala spojem stoljetne tradicije i moderne tehnologije, PaštaRIa se radi od durum krupice koja sadrži i do 50 posto više bjelančevina nego obična pšenica i ne sadrži kolesterol, a njena kvaliteta najbolje dolazi do izražaja u okusu i izgledu. Sušenje na tradicionalan način, na nižim temperaturama, osigurava joj visoke nutritivne vrijednosti.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.