Zagreb postaje bogatiji za još jedan fitness klub! Na Trešnjevci, u Selskoj 81, otvara se MoFit fitness klub, koji kombinira sve što vam je potrebno za dobru formu i dobar osjećaj. Testirajte ga na danima otvorenih vrata

mofit, fitness klub

Na površini od 1600 m2 nalaze se: teretana, stijena za Indoor penjanje, dvorane za aerobne sportove i programe poput Cyclinga, Pilatesa, Yoge, Zumbe, Hip hopa,... U sklopu kluba djeluje i masažni centar „Penso Positivo" usmjeren na zdravstveno-preventivne programe poput raznih vrsta masaža (shiatsu, thai, sportske, aromamasaže...) kao i energetskih tretmana.

mofit, fitness klub

Klub MoFit nudi svojim klijentima jedinstvenu mogućnost BESPLATNOG testiranja svojih programa tijekom dana otvorenih vrata koji traju od 30. 8. do 5. 9. Iskoristite priliku i probajte teretanu veličine 550m2 na 7 dana ili neku od mnogobrojnih grupnih vježbi ili se samo popnite po penjačkoj stijeni! Dođite, isprobajte, razmislite i tek onda se upišite.

mofit, fitness klub Obiteljska aromaterapeutkinja i stručna suradnica portala Femina.hr, Klara Benko, u MoFit fitness klubu vodi masažni centar "Penso Positivo"

Dodatne informacije pronađite na www.mofit.hr ili na brojevima telefona 01/3012-148, 01/3012-152 .

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.