Body Balance sustav vježbanja dijeli se na funkcionalno-rehabilitacijske programe, rekreacijske programe (programi za izgradnju tijela) i kondicijske programe, pa svatko ima priliku pronaći što želi i što mu je potrebno. Tri čitateljice dobivaju tromjesečnu članarinu u Body Balance kineziološkom studiju!

martina mavrin jeličić, body balance

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju 3 besplatna mjeseca vježbanja u poznatom zagrebačkom kineziološkom studiju Body Balance koji vodi naša stručna suradnica, kolumnistica i doktorica kineziologije Martina Mavrin Jeličić, su:

MAJA MUšIć, ZAGREB

TANJA ŠIMAC, ZAGREB

LUCIJA KUNDID, ZAGREB

Napomena: kako biste realizirale svoju nagradu, javite se u Body Balance kineziološki studio, Ilica 47, Zagreb ili nazovite na telefone:  
01 4846 833 ili 098 9803 704.

Body Balance kineziološki studio prvi je znanstveno koncipiran studio u Hrvatskoj. Renomirani studio s dugom tradicijom pruža više od samog vježbanja - užitak, edukaciju, savjetovanja, opuštanje i zabavu. Filozofija Body Balance studija jest svjesno usmjeravati i voditi svakog klijenta do njegovih maksimalnih potencijala, ali ne preko noći, već kontinuiranim, planiranim i programiranim Body Balance sustavom vježbanja.

Darujte sebi zdravlje i lijepo oblikovano tijelo kroz jedno novo, pozitivno iskustvo BBSV. Kombiniranjem i sjedinjavanjem različitih tehnika u omjeru koji je potreban pojedinom klijentu stvoreni su inovativni programi MBalance, FitBalance, SpinTrance, TherapyYoga...

BBSV dijeli se na funkcionalno-rehabilitacijske programe, rekreacijske programe (programi za izgradnju tijela) i kondicijske programe, pa svatko ima priliku pronaći što želi i što mu je potrebno.

Novo: od 10 mjeseca samo u Body Balance Kineziološkom studiju i Ana Sensul fitness centru možete isprobati novu i AM metodu usmjerenu na senzualno terapeutske pokrete koja je namijenjena ženama i trudnicama.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.