Kompanija Avon prvi puta ove godine organizira u Hrvatskoj humanitarni projekt AVON Šetnja za život, u cilju podizanja svijesti javnosti o važnosti borbe protiv raka dojke. Ujedno, prikupljaju se sredstava za Udrugu SVE za NJU. Projekt počinje u subotu 28. svibnja, u Zagrebu, humanitarnom prodajom majica

avon, šetnja za život

Građani Zagreba će u subotu, 28. svibnja, od 11 sati na Cvjetnom trgu, imati priliku prijaviti se za sudjelovanje u središnjem događanju projekta AVON Šetnja za život koji će se održati na Cvjetnom trgu 17. lipnja u 17 sati. Također, moći će kupiti majice s natpisom IDEM koje će služiti kao ulaznica za AVON Šetnju za život, i druge proizvode posebno dizajnirane za ovu kampanju. Isto tako, majice se po cijeni od 75 kuna prodaju putem Avonovih kataloga.

Program će na dan Šetnje voditi Barbara Kolar, Avonova ambasadorica i glasnogovornica akcije, a svojim sudjelovanjem podršku projektu pružit će građani i javne osobe. S polazišnim odredištem na Cvjetnom trgu svi okupljeni sudionici obilježit će projekt šetnjom kroz Preradovićevu, Teslinu i Prašku ulicu do Trga bana Jelačića s povratkom na Cvjetni trg, kako bi osvijestili ljude o ovoj bolesti koja je i u Hrvatskoj, gdje svaka 11. žena oboli od raka dojke, najčešći oblik raka.

Sav prikupljeni prihod od prodaje majica i Avonovih proizvoda iz linije za prikupljanje sredstava za borbu protiv raka dojke namijenjen je donaciji za Udrugu SVE za NJU, udrugu žena oboljelih i liječenih od raka dojke, njihovih obitelji i prijatelja, osnovanu 2008. s ciljem pružanja informacijske, psihološke i logističke pomoći  ženama oboljelima od raka dojke, kao i njihovim obiteljima.

AVON Šetnja za život projekt je za borbu protiv raka dojke koji je započeo 2005. godine u SAD-u, a diljem svijeta je okupio stotine tisuće ljudi koji su doprinijeli prikupljanju više od milijuna američkih dolara za borbu protiv raka dojke.

Pronađite i na Facebooku: AVON Šetnja za život

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.