"Moja najdraža supruga" priča je o muškarcu i ženi našeg doba, o njihovim borbama, radostima i skrivenim čežnjama. Iznad svega, to je knjiga o tome gdje prestaju seks, pustolovina i opsesije, a počinje istinska ljubav

tony parsons, moja najdraža suprugaUspješan mladi londonski odvjetnik Bill Holden i njegova supruga Becca sele sa četverogodišnjom kćerkicom Holly u Šangaj. To je grad u usponu, novo središte zlatne groznice, grad prilika, ali i iskušenja, gdje se stvaraju velika bogatstva i - raspadaju brakovi. Billova tvrtka smješta njegovu obitelj u Rajsko naselje - raskošnu stambenu četvrt punu tzv. drugih supruga - prelijepih djevojaka koje uzdržavaju bogati „tuđi" muževi. Takva je i ĐinĐin Li, bivša nastavnica zaljubljena u križaljke i koturaljke.

Nakon što se Becca i Holly ponovno vrate u London, Bill i ĐinĐin Li zbližavaju se. Bill želi biti bolji od milijunaša koji izdržava ĐinĐin Li kao drugu suprugu - bolji od drugih muškaraca koji varaju svoju ženu. No, Becca je ipak njegov najbolji prijatelj. Na kraju krajeva, može li on ĐinĐin Li uopće ponuditi nešto drugačije - može li joj pružiti ljubav koju zaslužuje? I može li istodobno voljeti svoju i drugu ženu?

Ovo je ukratko prepričani, novi intrigantni roman "Moja najdraža supruga", slavnog britanskog pisca Tonyja Parsonsa koji je svijet osvojio svojim bestselerom "Muškarac i dječak".

Kritičari kažu kako je Parsonsov novi roman "iznimna priča o seksu, ljubavnim borbama i drugim suprugama, priča o muškarcu i ženi našeg doba, o njihovim borbama, radostima i skrivenim čežnjama. Iznad svega, to je knjiga o tome gdje prestaju seks, pustolovina i opsesije, a počinje istinska ljubav."

Tony Parsons (1955.) britanski je novinar, a trenutačno i jedan od najpopularnijih svjetskih pisaca. Karijeru je počeo 70-ih godina kao glazbeni kritičar u NME-u, najutjecajnijem britanskom glazbenom časopisu, a intervjuima s bendovima kao što su The Clash, Blondie, Rolling Stones, Sex Pistols, te Davidom Bowiejem i Bruceom Springsteenom postao je kultna figura među britanskom mladeži. Devedesetih godina postao je i jedan od najpoznatijih televizijskih komentatora u BBC-ovoj emisiji The Late Show, a trenutačno je kolumnist Daily Mirrora. Iako je planetarnu popularnost stekao romanom "Muškarac i dječak", koji se prodao u više od dva milijuna primjeraka u 36 zemalja diljem svijeta i kojim je 1999. g. osvojio britansku nagradu za knjigu godine, Tony Parsons autor je i nekoliko vrlo zapaženih romana kao što su "Za moju dragu" (2001.), "Muž i žena" (2002.), "Obitelj" (2004.), "Priče naše mladosti" (2005.) i "Starting over" (2009.), koji uskoro izlazi na hrvatskom jeziku, također u Profilovu izdanju.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.