Zakoračite u proljeće s dobrom knjigom i najdražim CD-om! Naklada Ljevak poziva vas na Sajam dobre knjige i multimedije, od 17. do 20. ožujka u zagrebačkoj Tvornici kulture od 10 do 20 sati, veliku humanitarno-prodajnu manifestaciju uz totalnu rasprodaju knjiga i multimedije. Knjige će se moći kupiti već za 5 kuna, CD-i već od 10 kuna, a kupcima će biti ponuđeno više od 2000 različitih naslova te također veliki izbor CD-a i multimedije

sajam dobre knjige i multimedije, tvornica

24sata, Naklada Ljevak, Dvostruka Duga, Veble commerce, Škorpion, Školska knjiga, Miš, Klett Verlag, Izvori, Stanek te diskografi Dancing Bear, Dallas i Croatia Records samo za vas pripremili su preko 2000 različitih naslova i omiljenih CD-a po vrtoglavo niskim cijenama. Svjetski i domaći hitovi, dječje knjige, kuharice, priručnici, stručna literatura i još mnogo toga uz posebno visoke popuste do 80%. A donirate li svoje stare knjige za SOS Dječje Selo Hrvatska, očekuju vas i nagradna iznenađenja.

U ponudi će se naći najveći beletristički hitovi poput Kolibe Wiliama P. Younga, Čuda u Poskokovoj Dragi Ante Tomića, romani Miljenka Jergovića, svjetski bestseleri Angelologija Danielle Trussoni i Vrijeme anđela Anne Rice, intrigantni krimići, publicistički hitovi poput knjiga Četverostani radni tjedan i Jebe mi se te veliki izbor dječjih knjiga i slikovnica, knjiga iz područja beletristike, publicistike, duhovnosti, samopomoći, povijesnih romana, kao i stručne literature, od informatičkih priručnika do medicinskih udžbenika.

U ponudi će se naći i biografije velikih svjetskih glazbenih ikona poput Madonne, Freddieja Mercuryja te biografije Monty Pythonovaca, U2-a i legendarnih Led Zeppelina. Za ljubitelje povijesne i političke publicistike tu su hitovi poput McMafije te biografije Napoleona i Mussolinija. Od diskografske ponude izdvajamo album Bambi Molestersa po 40 kuna i kolekciju CD-a jedinstvenog i neponovljivog Boška Petrovića za samo 99 kuna te albume White Stripesa po 49 kuna i Coldplaya za 59 kuna.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.