Prvi puta na hrvatskome izlazi knjiga najprodavanije talijanske autorice, majstorice ljubavnih romana, Sveve Casati Modignani. Spisateljica je uspjela oduševiti i zaokupiti čitatelje raskošnom i zadivljujućom pričom smještenom između Italije i Amerike, koja obuhvaća gotovo cijelo jedno stoljeće

mr gregory, sveva casati modignani

Dirljiva životna priča o uspjehu, usponima i padovima, siromaštvu i bogatstvu s glavnim likom kontradiktornog karaktera, koji je topao i grub, šarmantan i neuhvatljiv, ali apsolutno neodoljiv. On je Mr. Gregory.

Roman prati Gregoryjev životni put od siromašnog dječaka, koji bježi u Ameriku tridesetih godina gdje stječe prva poslovna iskustva, sudjelovanja u ratu, do uspješnog poslovnog čovjeka poslije rata. Bogatstvo koje je imao izgubljeno je jednom lošom poslovnom odlukom. Na kraju, Mister Gregory je opet onaj neodoljivi uspješni muškarac koji će, balansirajući na osjetljivoj granici između osjećaja i profesionalnog uspjeha, ostvariti svoj san.

O autorici: Sveva Casati Modignani s pravom nosi nadimak Lady Bestseller, jedna je od najomiljenijh talijanskih spisateljica, u 30 godina uspješne književne karijere napisala je 21 roman i prodala preko deset milijuna knjiga!

S talijanskoga prevela Ana Badurina.

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.