"Josephine Angelini predstavlja vrtoglavu priču punu akcije, drame i romantike, s upravo točnom dozom humora i tragedije. Moderna mitologija nikad još nije bila tako seksi!", zapisao je o novoj knjizi Jospehine Angelini New York Times. Knjiga idealna za blagdanske slobodne trenutke

josephine angelini, nesudjeni

Helen Hamilton provela je čitavih svojih šesnaest godina pokušavajući sakriti koliko je posebna - što i nije lak zadatak na otoku tako malenom i zaklonjenom kakav je Nantucket. A postaje samo sve teže. Iz noćnih mora o očajničkom putovanju kroz pustoš, Helen se budi goreći od žeđi, tek da bi otkrila da su joj plahte prekrivene prljavštinom i prašinom. I u školi je proganjaju prikaze triju žena koje plaču krvavim suzama... A kada prvi put naleti na Lucasa Delosa, neće ni znati da im je sudbina namijenila glavne uloge u tragediji koje Suđenice uporno ponavljaju kroz čitavu povijest.

Dok Helen razotkriva tajne o svome podrijetlu, ona doznaje da su neki mitovi više od pukih priča. Ali čak ni polubožanske moći možda neće biti dovoljne da bi se ona i Lucas uspjeli oduprijeti silama koje ih tako strahovito privlače jedno drugom - i istodobno ih pokušavaju rastaviti.

O autorici: Josephine Angelini rođena je u Massachusettsu kao najmlađa u obitelji s osmero djece. Prava kći farmera, Josie je diplomirala kazališnu umjetnost, s posebnim naglaskom na klasični teatar, u Tisch School pri Njujorškom Sveučilištu. Danas živi u Los Angelesu sa svojim suprugom-scenaristom... I još zna voziti traktor.

S engleskog prevela Andrea Marić.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.