Kultni zagrebački caffe Velvet oduvijek se trudi, uz omiljene rituale ispijanja kave, posjetiteljima ponuditi nešto više. Ovaj put, uz već prepoznatljive bajkovite blagdanske dekoracije, nude sasvim novo, jedinstveno i posebno iskustvo...

velvet

U suradnji s autorskim timom projekta Hrvatski Zvukopis, u Velvetu je dostupna i mobilna aplikacija koja poziva publiku kroz zvučno i interaktivno putovanje, a projicira se kroz cijelu seriju poetičnih i delikatnih priča nasuprot banalne svakodnevice.

velvet

Bajkovitost tog iskustva prve su doživjele poznate mame Nevena Rendeli Vejzović, Petra Kurtela, Ines Bojanić i Mare Bratoš uživajući u omiljenom ritualu dok su njihovi najmlađi s oduševljenjem uživali u bajki.

velvet

Na svome pametnom telefonu svi gosti Velveta, posebno oni najmlađi, moći će uživati u odlomku Regoča, jedne od najpoznatijih bajki Ivane Brlić Mažuranić. Dovoljno je instalirati aplikaciju, uključiti Bluetooth i uroniti u svijet bajki. Dok vi neometano uživate u blagdanskom druženju s najmilijima, vaši najmlađi će na suvremen način razvijati kreativnost i maštu.

velvet

Velvet kao jedan od prepoznatljivih simbola Grada Zagreba ovim programom dao je svoj obol zaštiti i očuvanju hrvatske izvornosti i pisanoj riječi u današnjem ubrzanom vremenu.

velvet

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.