Ljeto je rezervirano za druženja, boravak na otvorenom, a u čitavu tu scenografiju sjajno se uklapaju gastro delicije s roštilja. A sve počinje od roštilja, koji iz hrane izvlači najbolje okuse i mirise. Otkrili smo prave roštiljske specijalce

weber rostilji

Roštiljanje na ugljen je jedno od najboljih način pečenja i pripremanja ukusne hrane. Već samo postavljanje vatre, miris dima, pucketanje briketa uvodi nas u čaroliju gastro užitaka. U svijetu koji je sve brži i zahtjevniji svaki dan savršeno je iskustvo u kojem možemo odvojiti trenutak za uživanje u mirisima i okusima hrane s roštilja.

weber rostilji

MASTERTOUCH: Ako uživate u mirisu gorućeg ugljena, roštilj na drveni ugljen je kao stvoren za vas. Razvojem roštilja, poboljšan je dizajn i udobnost ali zauvijek je istinski i izvorni osjećaj pripremanja hrane na ugljenu. S roštiljem MasterTouch otkrivate praktična svojstva odvojivog aluminijskog hvatača pepela u podnožju, koji olakšava čišćenje, a impresionira i termometar ugrađen u poklopac roštilja. Ovaj model je opremljen GBS (Gourmet Barbecue System) rešetkom za sklapanje i nudi beskrajne mogućnosti i sisteme pripreme hrane.

weber rostilji

SPIRIT I Q: Roštilj, koji se prilagođava svakom vanjskom prostoru, svakako je Spirit i Q, koji je dostupan u mnogim veličinama. Omogućuje nam precizno upravljanje temperaturom. Pečenje na vatri postaje jednostavno bez obzira na to koliko prostora imate, i bez obzira na vaše iskustvo roštiljanja.

weber rostilji

GENESIS II: Da bi vaše ljeto bilo savršeno, Weber nudi pravu stvar za vas. Za revolucionaran plinski roštilj GENESIS II možete biti sigurni da nisu potrebni nikakvi kompromisi kada je u pitanju visokokvalitetna tehnologija i sama kvaliteta. Roštilji se mogu prilagoditi svakom stilu života, odnosno, čak i ako živite u središtu grada a želite brzinu i praktičnost roštiljanja, Weber grill je ovdje za vas. Iskusni majstori roštilja s njim mogu otkriti nove dimenzije okusa i načine pečenja, a potpunim početnicima pružit će jednostavna rješenja. Ne smijemo zaboraviti da su Genesis II roštilji kompatibilni s inovativnom aplikacijom iGrill, koja se spaja s termometrima i kontrolira pečenje od početka do kraja, a koji vam omogućuje da provjerite temperaturu s mobilnim uređajem. iGrill nam omogućuje da uživamo u još ljepšim trenucima u društvu prijatelja i obitelji dok pečemo delicije s Weber grila.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.