Bez obzira koja je vaša inspiracija - uske traperice, sjajna kosa i nokti, snažan imunitet ili neograničena doza energije - Organica Acai je prava strategija za postizanje svakog cilja koje vodi k uravnoteženosti organizma i kvalitetnom načina života

organica acai

Obogaćena zdravim plodovima palme acai i moćnom formulom blagotvornog ekstrakta zelenog čaja, algi, kofeina, jabučnog octa i grejpa, Organica Acai djeluje isključivo na biljnoj i ekološkoj bazi dajući vam priliku da u punom sjaju dočekate tople, sunčane  dane i energično pristupite brojnim pripremama za ljetne aktivnosti.

Zahvaljujući plodovima palme acai koje okusom podsjećaju na kombinaciju crnog vina i čokolade, dvije kapsule dnevno osiguravaju bogat izvor antioksidansa kojima se pripisuje pozitivan učinak na neutralizaciju štetnih, slobodnih radikala i prirodno reguliranje težine.

Znatno veće koncentracije antioksidansa u odnosu na ostale vrste voća te visoka koncentracija minerala, vitamina i nezasićenih masnih kiselina svrstavaju bobice acai u skupinu „supervoća", odnosno skupinu prirodne funkcionalne hrane koja pozitivno utječe na zdravlje, usporava procese starenja i pospješuje metabolizam.

Uz tako specifičan nutritivni sastav kapsula Organica Acai mladenačka poletnost i uravnotežen način života ponovo su dostižni i jednostavno se uklapaju u stresno životno okruženje današnjice. Stoga osvježite svoj imunitet i dostignite liniju iz snova sa zdravim proizvodom Organica Acai i supermoćnim bobicama iz prašuma Amazonije.

Cijena: 150 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.