Stvari koje se ženama često čine bizarne ili stereotipne, prema rezultatima najnovijih istraživanja, ipak su najželjenije seksualne maštarije njihovih frajera. Provjerite o čemu sve maštaju, a možda vam još neka dodatna vruća ideja padne na pamet

muske seksualne fantazije

Vođenje ljubavi s dvije žene (ili više njih)

Scenarij je klasičan - dvije ili više prekrasnih žena istodobno, koje bi zadovoljile sve njegove najluđe maštarije... Što ima bolje od toga? To je u suštini tipična fantazija mužjaka koji dominira svojim haremom. A da ne govorimo o tome što bi poželio da se zbiva pred njegovim očima na nekom razuzdanom tulumu: žena sa ženom, sve žene skupa (što više to bolje), on sa svim ženama... 

Vođenje ljubavi na javnom mjestu

Mnoge muškarce jako uzbuđuje pomisao na vođenje ljubavi na javnom mjestu - u parku, u nekoj uličici, u veži, haustoru... Na skrivenoj lokaciji, ali lokaciji na koju bi netko lako mogao iznenada banuti. Ipak, seksolozi smatraju da se to ne može nazvati fantazijom u pravom smislu riječi, već više željom da se prekine rutina, da se malo riskira i da se pojača adrenalin kako bi se dao novi naboj vašem seksualnom životu.

Svinganje ili ti razmjena parova

Zakon kod svinganja je jasan - varam te, ali ti na to pristaješ, pa znači da sam ti ipak vjeran. I obrnuto. Samo žene „jakog želuca" pristaju na to i u našem ih okruženju još uvijek ima vrlo malo. Ako sa svojim partnerom pristanete na svingerske izlete, načelno ste ravnopravni, jer i vi „varate" njega. No psiholozi smatraju kako u takvim „kombinacijama" žene emocionalno pate i pristaju na razmjenu partnera samo kako bi podilazile muškarcu. 

Žena u seksi kostimu

Oni se pale na - medicinske sestre, stjuardese, školarke, policajke, sobarice... Muško priviđenje da ste mlada studentica u punom cvatu, žena-predmet, žena u nekom seksi kostimu - nama se to često čini jako banalno, ali muškarcima mašta na to žustro proradi. Neki parovi u ovakvim „maskenbal" igricama, da upotpune sliku, koriste priliku pa ulogama dodaju i neke male „odgojne" mjere, jasno, uz partnerov pristanak. Pa nema ništa loše u nekoliko sočnih udaraca po guzi.

Sado-mazo

Želi vas zavezati, naređivati vam, poniziti vas, ili, naprotiv želi da sve to on prolazi, da vam se podredi i da udovolji svim vašim željama... Zapravo, čeka samo jednu stvar: da se ta fantazija obistini. Ako vam se to sviđa, samo naprijed, ali nemojte ništa raditi pod prisilom, ako ne želite, jer će tada sve biti isforsirano i neprirodno.

muske seksualne fantazije

Gutanje

Ono što muškarcu daje osjećaj da je zadatak ispunjen je činjenica da nijedna kap njegove sperme nije izgubljena. Nagrađen je za svoj trud i koristi taj način da još jednom dokaže svoju dominaciju. A žena koja proguta je - ili žena „gurman" ili podložna žena. To je svakako jedan od vrhunaca muškog hedonizma. 

„Prljavi" razgovori za vrijeme seksa

Šutnja za vrijeme seksa hladi mnoge muškarce. Malo „zločestih" upadica nikoga nije ubilo. To će mu dati osjećaj dominacije: jer, izričući svoje misli tog časa, imat će osjećaj da vlada situacijom i vaša seksualna igranja postat će još vatrenija!

Duboko grlo

Mnogim ženama se na to naprosto povraća - podražaj je fizički prilično naporan i tjera na grčenje vratnih mišića s refleksom na povraćanje. Ali što je tu je, ako je to njegova omiljena fantazija gurnuti svoj penis maksimalno duboko u vaše grlo, tu i tamo mu udovoljite. 

Zrela žena

Ideal žene „u najboljim godinama" jako je popularna fantazija među velikim dijelom muške populacije - pravi primjer je Monica Belluci - putena, iskusna, bujna... A mladi muškarci sigurno ne bi imali ništa protiv sve naučiti od jedne takve iskusne matrone. Lagano joj je udvarati, vrlo je koketna i u potrazi za jakim uzbuđenjima i svježim „mesom": eto to je reputacija zrele žene.

Nestašne fotografije i „vrući" filmovi

Nestašne poze u oskudnoj odjeći, seksi položaji u punoj akciji: pred objektivom njegovog aparata, a vi slušate sve njegove zapovjedi. Skakućete za njega, ostavljate po strani vašu sramežljivost, a sve zbog njegovih ekshibicija, koje on totalno obožava i koje mu golicaju maštu. I hop, tako se i zadnja fantazija ostvaruje jednim flashom!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.