Svjetska senzacija, duet 2CELLOS Luka Šulić & Stjepan Hauser, održat će dugoočekivani, prvi samostalni koncert u Zagrebu - 21. prosinca, u 20.00 sati u KD Vatroslava Lisinskog. Ne propustite ovaj jedinstveni svečani predbožićni koncert!

2cellos, luka sulić i stjepan hauser

Meteorski uzlet violončelističkog dvojca, Luke Šulića i Stjepana Hausera, bajkovita je priča o uspjehu koja je započela u siječnju ove godine, kada su glazbenici uploadali svoju izvedbu popularne pjesme Michaela Jacksona „Smooth Criminal" na YouTube. U samo nekoliko mjeseci njihov je video doživio 5 milijuna klikova, postavši senzacija.

Šulić i Hauser su nam pokazali da energični rokerski hitovi idu izvrsno s klasičnim instrumentom, lansiravši svoje karijere u zvjezdane visine u svega nekoliko mjeseci. Njihov album prvijenac izašao je u lipnju ove godine (Sony Masterworks/Menart) i odmah zasjeo visoko na top-liste u cijelom svijetu, ponudivši vrhunske obrade klasika Nirvane, Guns'n'Rosesa, U2...

2 CELLOS od lipnja sviraju u bendu Eltona Johna  na svjetskoj turneji, a odnedavno otvaraju i njegove koncerte svirajući pjesme sa svog albuma prvijenca „2CELLOS Luka Šulić & Stjepan Hauser". Turneja nas je možda zaobišla, ali dobar se glas o vrhunskom nastupu pronio do nas iz susjedne Ljubljane. Svi ljubitelji klasike i rocka zato s nestrpljenjem očekuju njihov veliki predbožićni koncert koji će se održati 21. prosinca 2011. u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u partnerstvu sa Zagrebačkom bankom.

Karte za zagrebački koncert možete kupiti od ponedjeljka, 28. studenoga na blagajni KD Vatroslava Lisinskog. Cijena: 150, 250 ili 350 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.