U utorak, 20. studenog u 19 sati, svakako nam se pridružite na promociji nove knjige Brune Šimleše "U rukavicama mi je ionako prevruće", u svježe preuređenom CineStaru Branimir centar u Zagrebu, u dvorani 2

bruno šimleša

Kako od sebe stvoriti osobu koja može privući ljubav? Kako izaći na kraj s "negativnim" emocijama? Je li homoseksualnost prirodna i zdrava? Koja je tajna ženstvenosti? Zašto se teško mijenjamo i najčešće učimo samo na bolnim iskustvima? Treba li vjerovati svojem unutarnjem glasu? Treba li se ostati u lošem braku zbog djece?

Ovo je tek dio škakljivih i uvijek aktualnih tema o kojima će otvoreno i bez rukavica razgovarati voditeljica Antonija Blaće i autor knjige Bruno Šimleša.

Bruno Šimleša (1979.) dosad je objavio šest knjiga. Prethodna knjiga Ljubavologija (Naklada Ljevak, 2011.) jedna je od najprodavanijih publicističkih naslova u Hrvatskoj, a predavanja koja su jednom mjesečno održavana u kinu Europa privukla su 5000 ljudi. Njegove su knjige objavljene u Srbiji, Sloveniji i Makedoniji, a početkom sljedeće godine njegova knjiga Škola života konačno će izaći i u SAD-u. Po struci je sociolog, a većinu ideja za knjige crpi iz dvanaestogodišnjeg rada s ljudima. Oženjen je i zahvalan otac trogodišnje djevojčice. Njegova nova knjiga "U rukavicama mi je ionako prevruće" posvećena je svima koji život ne žele doživljavati kao generalnu probu i ne mire se sa životom koji ih ne zadovoljava. Posvećena je svima koji traže odgovore, a ne izgovore i žele svoj život posvetiti ljubavi!

Bruno Šimleša, autor bestselera Škola života i Ljubavologija, u svojoj sedmoj knjizi govori o tome što je za njega duhovnost, kako razviti trajno samopouzdanje i harmonične ljubavne, prijateljske i obiteljske odnose. U knjizi odgovara i na pitanja zašto se teško mijenjamo i najčešće učimo samo na bolnim iskustvima te zašto zdrav i otvoren um, spreman na kritičko promišljanje, vrijedi jednako kao i zdravo i otvoreno srce. U poglavlju o ljubavi i odnosima najviše je pozornosti posvećeno odgovoru na pitanje kako od sebe stvoriti osobu koja može privući ljubav jer se često događa da ono što želimo i znamo da zaslužujemo nema previše veze sa stvarnim izgledom našega ljubavnog života.

Posebnu čar ovoj knjizi daju provokativna pitanja čitatelja na koja je autor odgovarao kako drugačije nego – bez rukavica.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.